Csak nekem nyúlik ki első mosás után a skinnyfamerem?
Figyelt kérdés
vagyis bővebb lett..h&m, 6000 forintos2016. márc. 1. 14:59
1/5 anonim válasza:
En a newyorkerben vettem 9450-ert es super skinnyt, de az all mint Kariban a fhasz!
Lehet az araert jobb minoseget arulnak, nekem Bangladesbol szarmazik...
3/5 anonim válasza:
nekem is ez volt a bajom . Mostmár 30 fokon mosom őket és teljesen jó, nem nyúlnak ki :D
4/5 A kérdező kommentje:
jó most annyira nem nyúlt ki, de nem feszül annyira mint újonnan és ez zavar..
2016. márc. 1. 22:24
5/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne :D Nekem is h&m-es, tavaly vettem mondjuk de 10ezres skinny farmer volt... hülye voltam, abban bíztam ennyiért már tényleg jobbat kapok. A mosás dolgot mondjuk még nem próbáltam, 40 fokon mostam eddig, a címkéje szerint lehet. Amúgy furcsa mert van egy alig 4ezres New Yorkeres is, az meg még mindig tartja a formáját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!