Ki kell cserélniük a pólót, ha az első mosás után annyit engedett a színéből, hogy a saját mintáját összefogta?
Figyelt kérdés
Külön mostam ki, kifordítva, kézzel , langyos vízben. Annyi színt engedett, hogy a fehér felirataid teljesen összefogta. Visszavittem, erre lecsesztek miért nem mosógépben mostam. Az az érdekes, hogy pont ők mondták hogy érdemesebb kézzel külön kimosni, mert az kíméletesebb és nem fogja össze semmi.2014. júl. 29. 16:29
1/1 anonim válasza:
Panaszkönybe írhatnál hogy nem vagy megelégedve a kiszolgálással ill a termékkel. Ki kell vizsgálniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!