Első mosás után kitágul a farmer (nadrág)?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 21:04
1/4 anonim válasza:
Nekem inkább összemegy és ki kell tágítani.
2/4 anonim válasza:
nekem minden mosásnál összemegy, a használattól viszont tágul. Ha viszont kényelmetlen már az üzletben, menni benne, leülni, akkor ne abban bízz, hogy tágul, hanem nem kell megvenni, mert annyit nem fog tágulni, csak icipicit.
3/4 anonim válasza:
Igy igy---mosásnál összemegy, hordásnál tágul...Ha egy minipicit szűknek érzed vásárláskor, akkor egy hónap utána nem fog lógni.
jah, a hossza nem változik!
4/4 anonim válasza:
lehetséges. Nekem egyszer volt olyan h vettem egy csőfarmert teljesen jó volt rám se nem nagy se nem kicsi és pár mosás után észrevettem h ki se kell gombolnom hogyha mondjuk le akarom venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!