Melyik nadrág áll bu*isan egy férfin?
Mindenkinek az áll b*zisan ami nem az ő stílusa.Minden nadrág jól áll valakinek,feltéve ha nem rózsaszín csőnadrág.
Szerintem próbálgasd fel a színes farmereket a boltban,különböző fazonokban,így el tudod majd dönteni neked mi lesz a jó.Vigyél magaddal esetleg egy jó ízlésű csjt,ő majd segít.
nemtom azok mind ratyik
a cső gatya gáz , a mély ülepes undorító a s*ggre szorult vagy arról leeső és egész alsógatyát kilógató is undi
ami egy férfin normális az a nem feszes nadrág és nem a lelógó :D
legyen rá jó de ne legyen feszes a hátsóján mert nem azt nézik a lányok a fiúkon meg a vékony bambis lábakat :D
egy egyszerű pindurkát feszes nadrág na az egyáltalán nem b*zis :D
16/L
ilyesmi pl az ami szerintem normális
hát normális fiúk fölvesznek :D
nemtom mit esznek a szerencsétlen fiúkon xD
már el tűntek kb Pesten itt tudom mindenki ilyen undormányokban járkál
de am egyre nőiesedtek fiúkák xD borzalmas xD a nők meg megbolondulnak szóval kész káosz van itt pesten
nem tom én olyan iskolába járok ahol jól kell verni a vasat 4 órában és ki kap 4-est mindig ha nem én:D a fiúk csak szunyálnak borzalmas :D
44 kilómmal forrasztok azok meg nagydarab állatok és semmit se csinálnak :D(csak a mi csoportunk :D)
ami a legjobb még hogy nem tudnak lecsapni egy pókot de azért az idősebbek már normálisabbak csak a mostani társaság van elpuhulva :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!