Nem ciki hordani? Vélemény?
Már nagyon unom, hogy folyton egy nagyobb szél kifordítja az esernyőmet,és tönkremegy. Meg amúgy is utálom hordani magammal állandóan.
Ezért most esőkabátot vettem. Csakhogy nem látok senkin esőkabátot, mindenki esernyőt használ. Gáz az esőkabát? A színe: világos kék :). Nem fognak hülyének nézni,mert esőkabátot húzok iskolába is? (Még eddig csak 1x vettem fel, de megnéztek...)
Mi a véleményetek róla??
Kép róla:
Egyedi? Mi? Ez a kukazsák? Igaza van, vannak ennél szebbek sokkal. Te amúgy mit keresel mégis itt? Minek jöttél ide, hisz a kérdés februári :D
Amúgy nem mindegy, hogy ki mikor jön ide, te észlény?! Vannak kérdések amikre rá lehet keresni, és mindenkinek jól jöhet. Vagy te csak ugatni vagy itt februárt lekésve? Mert más értelmeset nem láttunk tőled. Ja, és nem te fogod megmondani b+, hogy kinek mi az ami tetszik világos? Nem, mert te annyira sötét vagy..
Előző= Ő Sötétsége akcióban!
Nem tűnt föl, hogy egy iskolás kérdezi???????
A csökött mentális státuszoddal nem bírod összepakolni, hogy lehet, hogy azé' vette, mert nem tud valami csúcs brandet venni, mert pl. nincs rá pénze, szerintem és te.....:DDD
Én pedig azt keresem itt, hogy megválaszoltam februárban a kérdést és egy sznob P.... MOST lehúzta az iskolás gyerek kérdését, s ha ismernéd az oldal működését, akkor tudnád, hogy ha megválaszoltál valamikor valamit, akkor újra megjelenik a friss megválaszoltak közt, ha egy bunkó hozzászól megint. HIÁBA, HOGY MÁR NEM AKTUÁLIS!!!!!
Szerintem kifejezetten menő ha egy lány ilyen lakk hatású esőkabátot hord.
24/F
Nem unod állandóan kiemelni.??
Amúgy baromi gáz az ilyen kabát 10eves kor felett.
Idióta 51%os úgy látszik csak ugatni tud. A kis majom kérdező emeli ki állandóan ezt a kérdést. Folyton a kiemeltek közt van.
Korabbiakra visszaterve: azért mert iskolás ugye nem kell a fenekét kinyalni? Amúgy, ha iskolás (nem olvastam el az 1.oldal válaszait) a szüleinek a dolga rendesen feloltoztetni, az, hogy neki nincs pénze az miért releváns??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!