Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem ciki hordani? Vélemény?

Nem ciki hordani? Vélemény?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom, hogy folyton egy nagyobb szél kifordítja az esernyőmet,és tönkremegy. Meg amúgy is utálom hordani magammal állandóan.

Ezért most esőkabátot vettem. Csakhogy nem látok senkin esőkabátot, mindenki esernyőt használ. Gáz az esőkabát? A színe: világos kék :). Nem fognak hülyének nézni,mert esőkabátot húzok iskolába is? (Még eddig csak 1x vettem fel, de megnéztek...)

Mi a véleményetek róla??

Kép róla:

[link]

[link]

2016. febr. 29. 20:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ennel vannak normálisabb esokabatok. Ezt amit linkeltel nem vennem fel. Es a kislanyomra sem adnam.
2016. nov. 8. 06:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Pedig tök jó és egyedi, és marhára nem vagy már aktuális, ha nem vetted volna észre februári a kérdés, menjél szépen sznobizzál máshol...szégyelld magad, szóljál le mást otthon pl. biztos lenne miért
2016. nov. 8. 19:23
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

Egyedi? Mi? Ez a kukazsák? Igaza van, vannak ennél szebbek sokkal. Te amúgy mit keresel mégis itt? Minek jöttél ide, hisz a kérdés februári :D

Amúgy nem mindegy, hogy ki mikor jön ide, te észlény?! Vannak kérdések amikre rá lehet keresni, és mindenkinek jól jöhet. Vagy te csak ugatni vagy itt februárt lekésve? Mert más értelmeset nem láttunk tőled. Ja, és nem te fogod megmondani b+, hogy kinek mi az ami tetszik világos? Nem, mert te annyira sötét vagy..

2016. nov. 9. 00:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Előző= Ő Sötétsége akcióban!

Nem tűnt föl, hogy egy iskolás kérdezi???????

A csökött mentális státuszoddal nem bírod összepakolni, hogy lehet, hogy azé' vette, mert nem tud valami csúcs brandet venni, mert pl. nincs rá pénze, szerintem és te.....:DDD

Én pedig azt keresem itt, hogy megválaszoltam februárban a kérdést és egy sznob P.... MOST lehúzta az iskolás gyerek kérdését, s ha ismernéd az oldal működését, akkor tudnád, hogy ha megválaszoltál valamikor valamit, akkor újra megjelenik a friss megválaszoltak közt, ha egy bunkó hozzászól megint. HIÁBA, HOGY MÁR NEM AKTUÁLIS!!!!!

2016. nov. 9. 18:33
 15/22 anonim ***** válasza:
76%
Cikinek nem ciki, hisz senkinek semmi köze hozzá, hogy mit hordasz. Egyébként szerintem nem néz ki túl jól ez az esokabát. Ma már sok szép és divatosat is lehet kapni. Lehet, hogy be kéne szerezned egyet, amit magabiztosabban tudnál hordani.
2016. dec. 2. 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem kifejezetten menő ha egy lány ilyen lakk hatású esőkabátot hord.

24/F

2016. dec. 2. 22:48
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem unod állandóan kiemelni.??

Amúgy baromi gáz az ilyen kabát 10eves kor felett.

2016. dec. 3. 08:28
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Idióta 51%os úgy látszik csak ugatni tud. A kis majom kérdező emeli ki állandóan ezt a kérdést. Folyton a kiemeltek közt van.

Korabbiakra visszaterve: azért mert iskolás ugye nem kell a fenekét kinyalni? Amúgy, ha iskolás (nem olvastam el az 1.oldal válaszait) a szüleinek a dolga rendesen feloltoztetni, az, hogy neki nincs pénze az miért releváns??

2016. dec. 3. 08:41
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon ciki!
2017. márc. 2. 02:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki. Nekem 2 van, az esernyőt utálom mert nekem is kifordult és havonta újat kell vegyek... Jaj, szerintem nincs mi ciki legyen, én szívesen hordom esős időben. És szerintem is azért nézték téged meg mert :-Ó de akarnák én is egy olyat !!!
2017. ápr. 5. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!