Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha nem...

Szerintetek ciki ha nem szeretek farmert hordani ezért inkább melegítőt, meg mackót hordok?

Figyelt kérdés

Sokkal kényelmesebb nekem abban lenni mint farmerban.

19F

2015. nov. 20. 17:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Otthonra? Nem ciki.

Utcára/iskolába/munkahelyre viszont szerintem elég igénytelen. Rengeteg típusú nadrág van, ami nem farmer, de nem is macinaci, lehet válogatni.

2015. nov. 20. 17:46
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem nem, én sem hordok 2 éve normál farmert csak alkalomkor, farmer jeggingst, meg latex leggingst hordok, nem kényelmetlen, de jobban szeretem F33 Zoliman.
2015. nov. 20. 17:53
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Nem gond ha nem farmert hordasz, van sokféle anyagú utcai nadrág ezen kívül is, de a melegítő nem utcai viselet, épp olyan gáz mintha pizsamanadrágban járnál... az sem utcára való.
2015. nov. 20. 18:31
 4/13 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Munkába eléggé gáz, otthonra nem gáz, egyetemi előadásra se.
2015. nov. 20. 19:10
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Hülyeség, hogy nem utcára való, mackó alsókban is vannak jól kinéző fajták, de mindenki azt hord már amit akar, nincs sablonos egyformaság, meg etikett. Nézd meg tv-s emberek, sztárok sokszor úgy vannak felöltözve, mint a csövesek. Vagy a nők mennyi olyant hordanak, amit eleinte nem utcára találtak ki.
2015. nov. 20. 19:12
 6/13 anonim ***** válasza:
30%
ciki, igen, igénytelen.
2015. nov. 20. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Igénytelen utcára szerintem.
2015. nov. 21. 01:30
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem gáz,mindenki azt hord amit akar.

Én kb. csak famert hordok mindenhová biztos valakinek ez is gáz.

Who the fuck cares? (:

2015. nov. 21. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hordhatod nyilvan a kenyelem es nemi egyediseg miatt,nezz meg egy ket pitcsat milyen igenytelenul nez ki ,de gondolom ok is e ket dolog miatt reszesitik elonybe,tehat ha nekik lehet nekunk fiuknak is!
2015. nov. 22. 14:10
 10/13 anonim ***** válasza:

"a kenyelem es nemi egyediseg miatt"

A nyolcadik kerületben minden második suhanc macinaciban jár, hát tényleg baromi egyedi ötlet.

2015. nov. 23. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!