Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ciki ha nem...

Szerintetek ciki ha nem szeretek farmert hordani ezért inkább melegítőt, meg mackót hordok?

Figyelt kérdés

Sokkal kényelmesebb nekem abban lenni mint farmerban.

19F

2015. nov. 20. 17:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gáz, hogy ezért lepontoznak, mert azt mondom, hogy igénytelen dolog a melegítő mint utcai viselet. Na jó, legyetek szakadtak, az a menő!
2015. nov. 23. 19:21
 12/13 anonim ***** válasza:
És te csodálkozol, hogy lepontoznak, mert szakadtnak nevezed őket, engem, elég hülye felfogású vagy ha szerinted egy normális melegítő nadrág csak béna lehet, sok még jobban néz ki mint a farmer, én meg a sok hülye birka farmerbúzán röhögök, egymást utánozzák mint a klónok olyanok, a szakadt farmerok na azok tényleg szakadtak te ostoba.
2015. nov. 23. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak farmer meg mackó létezik? Lehet, túl öreg vagyok ehhez, szerintem nem mackót kellene utcára felvenni, aztán meg csodálkoztok, hogy nincs csajotok.
2015. nov. 23. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!