Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Segítene valaki, hol lehet...

Segítene valaki, hol lehet kapni bundabugyit? Kinti munkám van, es ha ciki ha nem, kénytelen lennék hordani!

Figyelt kérdés
2015. nov. 2. 21:09
 1/6 anonim válasza:
Boltban nemigen láttam, bár nem is kerestem, de turkálókban többször találkoztam már vele. Egyébként, meg vannak már fej nélküli vastag harisnyanadrágok, bolyhosak, kötöttek, melegek, szépek. Fel tudod venni szoknyához is, divatos is. Vannak bélelt farmerek is.
2015. nov. 6. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem lattam sehol, ezert kerdeztem hogy tud e valaki konkrét helyet ahol kaphatok ilyet. Koszonom!
2015. dec. 3. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kinai boltban találtam 1 éve,de nem mindegyikben árulnak.Ha nem kapsz,vannak nagyon vastag meleg harisnyanadrágok,annak a szárából levágsz valamennyit.
2016. márc. 23. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak az igazi klasszikus rózsaszin a jó?
2016. márc. 26. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es

Bundabugyi turkálóban?Azt hittem hogy higiéniai okokból csak felsőruházatot árulnak!

Vagy ez kiküszöbölhető,jól kimosni,beleugrani és hadd fűtsön ott lent?

2017. okt. 29. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Turikban vannak vastag,bolyhos,thermo mikroszálas pizsama nadrágok.Szinte már műszőrméhez hasonlitanak (kinézetben és melegségben is).Szerintem ha ezeket hosszban kissé rövidited,esetleg az aljába gumit teszel,kész a bundabugyi,ami még esetleg még melegebb is a régi fajta bundanadrágoknál.
2021. okt. 25. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!