Tényleg ciki lenne, hogy ilyen nadrágokat hordok? 24/l
Figyelt kérdés
Közelebb áll hozzám ez az érettebb, nőiesebb stílus, mint a sokak által istenített farmeros. Ráadásul ezek a hasközépig érő nadrágok melegebbek is, mint egy farmer, így ilyenkor még egészségesebb viselet is szerintem.
2015. okt. 28. 12:06
1/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem,ha passzol hozzád. Az ilyenekhez viszont télen nem ugorhatsz bele a kedvenc meleg cipődbe,és a kötött pulcsidba,hanem megkövetelik az elegáns cipőket és az inget/blézert. Az a lényeg,hogy normálisan öltözz hozzá,akkor nem ciki! :)
2/16 anonim válasza:
Miért lenne? Inkább az a ciki,hogy 24 évesen ilyeneket kérdezel.
3/16 anonim válasza:
Én fiatalabb vagyok nálad, de van egy_két ilyen nadrágom, és szerintem nagyon ízléses.
Ha jól érzed magad benne, akkor viseld bátran!
4/16 anonim válasza:
Hát ha az első képen te vagy, akkor inkább néztelek 40 évesnek, mint 24-nek.
5/16 anonim válasza:
Ha te vagy az első képen, akkor tényleg ideje átgondolni a stílusodat. Ezzel ráérsz 20 év múlva is. Lehetsz elegáns anélkül is, hogy öregesen öltöznél.
6/16 anonim válasza:
Ha te vagy az első képen, akkor a korodhoz képest nagyon öreges a stílusod.
7/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Bocsi, belekeveredtem a linkekbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!