Nem ciki hordani? Vélemény?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom, hogy folyton egy nagyobb szél kifordítja az esernyőmet,és tönkremegy. Meg amúgy is utálom hordani magammal állandóan.
Ezért most esőkabátot vettem. Csakhogy nem látok senkin esőkabátot, mindenki esernyőt használ. Gáz az esőkabát? A színe: világos kék :). Nem fognak hülyének nézni,mert esőkabátot húzok iskolába is? (Még eddig csak 1x vettem fel, de megnéztek...)
Mi a véleményetek róla??
Kép róla:
2016. febr. 29. 20:54
1/22 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. De egyébként kit érdekel mit gondolnak mások? Te jársz jól mert nem kell bajlódni az esernyővel, és mégsem ázol meg. Nekik meg majd jól kifordítja a szél az ernyőjüket;)
2/22 anonim válasza:
szerintem tök menő! én felvenném
3/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én is épp túrom a netet, hogy találjak egy klasszikus, "békebeli" citromsárga esőkabátot. És boldogan fogom hordani, az esőcsizmámmal együtt.
4/22 anonim válasza:
Én is tettem már fel ilyen kérdést, de nekem az eső kabát se annyira jön be, de még mindig jobb, mint az esernyő. Vannak ezek a catsuit vízhatlan ruhák, festők használnak ilyent, vmi ilyent kellene nekem, de van a spandex catsuit overálok, az lenne az igazi, csak egyrészt drága, másrészt kihívó lenne.
5/22 anonim válasza:
Megnéztek. Na und? Lehet azért, mert elgondolkoztak rajta, hogy ők is beszereznek egy ilyen darabot.
6/22 anonim válasza:
Széldzseki!!!
Másodikos koromban tukmáltak rám ilyen kukazsákot, szóval én fel nem venném.
7/22 anonim válasza:
#6: A széldzseki nem eső ellen van, ahogy az a nevében is szerepel...
#1 voltam
8/22 anonim válasza:
6 vagyok. Akkor lehet én vagyok a gáz, mert megvagyok ilyen rondaság nélkül, és még esernyőt sem hordok, csak kb évente kétszer.
9/22 anonim válasza:
Számomra az esőkabát gyerekkori emlékeket hoz, amikor is édesanyám "a gyerek ugyse tud ernyőt használni, ebben meg rohangálhat" gondolattal rámerőltette. Én utálom, másokat viszont nem néznék/szólnék meg érte az utcán. Nem ciki.
10/22 anonim válasza:
Az egyik kommentelőnek csak úgy mellékesen említem, hogy vannak ám már VÍZHATATLAN széldzsekik is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!