Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a csizma prostis? Vagy milyen?

Ez a csizma prostis? Vagy milyen?

Figyelt kérdés

[link]

Fekete miniszoknyaval, piros kabattal

2016. febr. 28. 11:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
23 vagyok, ertem en, de az nem az en stilusom, en a miniket szeretem, es azok a szoknyak, amiket en hordok szinten combkozepnel vegzodnek. Hosszabbat mar nem akarok
2016. febr. 28. 12:30
 22/28 anonim ***** válasza:
ez a csizma oké.
2016. febr. 28. 12:33
 23/28 anonim ***** válasza:
Oké. Volt már ilyen fazonú, ennyire magasított csizmád? Mert akkor nyilván tudod hogy áll. Mi nem ismerünk Téged, ha ez az első alkalom, hogy ilyesfélét vásárolnál, egy barátnőd jobban meg tudja mondani, hogy a stílusodhoz, alkatodhoz megfelelő-e. Látatlanban nagyon nehéz. Ahogy írod, fekete minivel, piros kabáttal viselnéd. Ez a kombó elég feltűnő viselet, ami nem gond. Ha Te egy jó alakú, csinos nő vagy és Neked tetszik, hajrá. Olyan esetekben komikus az ilyen, amikor valami hiányosságot akarnak elfedni vele, vagy nagyon rájátszani a nőiesre. Tapasztalatból írom.
2016. febr. 28. 12:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Van egy masik feketem is, illetve egy bezs szinum, ami ilyen magas.
2016. febr. 28. 12:49
 25/28 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Kérdésedre válaszolva..erősen prostis.

Miniszoknyával,meg piros kabáttal? :D Hát oké..

2016. febr. 28. 13:05
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Elég prostis.

Kevesebb díszítéssel rendelkező darab talán jobb lenne.

2016. febr. 28. 13:31
 27/28 anonim ***** válasza:

sztem gyönyörű

mondjuk én szeretem a fűzős cuccokat meg ilyesmiket

2016. febr. 28. 17:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a fekete mini és a piros kabát már átlendítené a prostis határon... de nem az én dolgom hogy megmondjam mi legyen. Ha nekem kéne felvenni biztos feszengenék hogy minek gondolnak. Ha benned nincsenek ilyen gátak akkor szíved joga ennyi idősen
2016. febr. 28. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!