Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A piros fordítottbőr csizma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A piros fordítottbőr csizma k. urvás?

Figyelt kérdés
Térdig ér, piros a színe és 10 cm sarka van kb
2016. jan. 28. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Erotikus.Nekem is kell olyan.
2016. jan. 28. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem nem tűnik valami kényelmesnek így első olvasásra. :-)
2016. jan. 28. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha ribis ruhákat veszel fel hozzá,meg 6 kiló smink,póthaj,kirakod a melleid,akkor a csizmával együtt k.vás leszel :)

ha elegáns a stílusod és nőies vagy,van igazi stílusod a csizma csak hozzá fog ehhez tenni.

2016. jan. 28. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ted Mosby?? XD Amúgy nem k.urvás,ha tudod hordani..
2016. jan. 28. 10:23
 5/9 A kérdező kommentje:
14 cm magas cipőkben szoktam járni. Ez a 10 cm felüdülés lesz
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor milyen öltözékekkel k.urvás és milyennel szexi?
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 8cm a legmagasabb, amit bír a lábam. Mondjuk én kicsi vagyok, a lábam is kicsi, és a cipősarkak arányosan nőnek a mérettel is ugyanabban a szériában. (Bár nekem a térdig érőnél is van egy olyan kitétel, hogy hátul ne legyen magas, mert az vágja a lábam, ha ülök.)

Ha bírja a lábad, akkor igazából az összképtől függ szerintem, hogy milyen hatást keltesz.

2016. jan. 28. 11:33
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Attól függ, mivel veszed fel.
2016. jan. 28. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem túl szűk szövetszoknya, sötét harisnya, fekete felső ami nem szűk és nem kivágott - így nem k.vás.

Feszes bőr miniszoknya, vékony testszínű harisnya vagy neccharisnya, piros kivágott, feszes felső - így meg k.vás.

Mi a célod, hogy szeretnél kinézni? Akkor írunk még tippeket.

2016. jan. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!