Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek prostis? Vagy dogos, szexi? Milyennek talaljatok?
2015. dec. 25. 12:08
2/11 anonim válasza:
Prostis. Külön-külön még csak-csak, de így együtt nagyon olcsó komikuma a prostinak.
Amúgy a cipő az igen tetszik, de ilyen kombinációban tuti nem venném fel, pedig nem vagyok magassarkú fanatic.
3/11 A kérdező kommentje:
Es ha a kabatka szine is fekete lenne?
2015. dec. 25. 12:18
4/11 anonim válasza:
De nem is értem miért kérdezed hogy prostis e, hisz mind tudjuk, hogy kicsit pont ezt akarod te elérni. Vedd meg, aztán ne aggódj, majd rád cuppannak páran.
5/11 anonim válasza:
Ha a kabát is fekete lenne, az már nagyon sötét, akkor nagyon ügyesnek kellene lenned a kiegészítőkkel, hogy jól mutasson. Egyébként a felsorolásból a kabát az egyedüli normális, csinos darab. A cipő ízlés kérdése, nekem az ilyen típus nem tetszik, határozottan prostikon meg tipikus plázacicákon látok csak ilyeneket, de neked ha illik az általános stílusodhoz, akkor végülis beleférhet. A top és leggings párosítás viszont egyértelműen prostis. És nem is az igényes fajta. Az út szélén kamionsofőröket váró fajta.
7/11 anonim válasza:
Az a helyzet hogy a gatya és a cipő nagyon qrvás szivi
8/11 anonim válasza:
A kabát szerintem szép. Ez az übermagassarkú cipő számomra alapvetően prostis, de csinos, igényes ruhával el tudom képzelni, hogy szép legyen, bár igen sokáig kéne keresgélnem a megfelelőt. A bőr/bőr hatású leggings viszont egyértelműen és minden kétséget kizáróan prostis, és ezt az összes többi ruhadarab sem tudja egyensúlyozni.
9/11 anonim válasza:
Bazeg oszt ebben a cipőben hogy a retekben akarsz járni?
10/11 anonim válasza:
Ebben a kombinációban prostis, ha egy hosszú felső eltakarja a feneked akkor "csak" dögös.
Egy kicsit sok a fekete. Egy bézs bokacsizma jobb lenne hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!