Ez a csizma prostis? Vagy milyen?
2016. febr. 28. 11:38
11/28 rrrrrreennnnn válasza:
Ha te egy jò csaj vagy és ezt felhùzod, sokat ront a kinézeteden...
12/28 A kérdező kommentje:
Miert rontana a kinezetemen? Hat nem lottyedt, nincs olyan huj de nagyon vekony combom, viszont formas.
2016. febr. 28. 12:10
13/28 anonim válasza:
Én 170 vagyok, sportosan vékony alkattal(55kg), de nem venném fel. Mondjuk leginkább azért, mert a hideg ráz tőle, ha ránézek, az én izlésvilágomtól az ilyen nagyon messze áll.
14/28 anonim válasza:
akkor jó.vedd fel nyugodtan :D
15/28 anonim válasza:
Ez a csizma erősen 'gettó' ribis.
16/28 anonim válasza:
Az sem mindegy hány éves vagy. Ha tini, akkor semmiképp sem jó ötlet, nevetségesen festenél benne. Ha már idősebb, hát nem tudom, nekem nagyon ízléstelennek tűnik, mint már írtam, de nyilván nem nekem akarsz tetszeni benne. 168 cm-hez szerintem nem az ilyen hosszúságú csizma az ideális viselet, attól függetlenül, hogy ez miként néz ki. Én rövidebb fazont választanék.
17/28 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy a rovidebb fazonu csizmak nem allnak jol. Ami terd kornyeken van, attol kezdve ok, de nagyon vekony a vadlim, ezert a rovidebb fazonu csizmaknal ugy nez ki, mintha nagyon vastag lenne a combom, es pont amiatt, mert vekony vadlim van...
2016. febr. 28. 12:16
18/28 rrrrrreennnnn válasza:
#12, mert ocsmàny a csizma.
19/28 A kérdező kommentje:
Erre mondjak, hogy izlesek es pofonok. Neked fekete magassarku csizmaba melyik tetszene?
2016. febr. 28. 12:24
20/28 anonim válasza:
Értelek. Még mindig nem árultad el a korodat :) No mindegy. Nézd, ha nagyon vékony a vádlid és ehhez mérten tűnik vastagnak a combod, arra nem ez a megoldás. Akkor eleve nem kell annyira mini szoknyát felvenni, hanem mondjuk combközépig érőt. Ha a vádlid felett közvetlenül van a csizma vége (térd alatt), akkor a vádli optikailag vastagabbnak tűnik, ami arányosabb a comboddal. Szerintem. De Te tudod. Hidd el nekem, a kevesebb néha több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!