Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Angoloknál mennyire öltöznek...

Angoloknál mennyire öltöznek másképp vagy azonosan F/N?

Figyelt kérdés

2016. febr. 25. 20:28
 1/4 ciccca baba ***** válasza:

a nagyobb áruházak itt is megtalálhatóak (H&M, Bershka stb) és főleg ezeket hordják itt is

viszont ha különc vagy és eléggé egyedi stílusod van az öltözködés terén, akkor sem néznek ki, mert ez is mindennapos

szóval van hasonlóság és különbség is, de az a jó hogy nincs negatív diszkrimináció az öltözködés terén (pl vasárnaponként előfordul, hogy valaki pizsiben megy el bevásárolni; a gyerekek rendszeresen mászkálnak beöltözve vminek pl pókember, hercegnő stb)

2016. febr. 25. 20:56
 2/4 anonim válasza:
Az angoloknál vagy bármilyen más kultúrában is ugyan úgy megvan az alap és a tömegöltözködés mint nálunk, de például ott sokkal nyíltabbak az emberek a színekre és a stílusok keveredésére, nagyon népszerűek a túrkálók vagy az olyan boltok ahol különlegesebb darabokat lehet venni és ha eltérsz az átlagostól sem jön a néni a metrón és csap nyakon, hogy "ezek a mai tinédzserek, hogy néznek már ki", tehát nem néznek ki a tömegből, néhányan még értékelik is, hogy te más vagy
2016. febr. 25. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
télen is szeretnek miniruhát és szandált hordani a lányok..
2016. febr. 26. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
sosem voltam Angliában, de voltam már 3 különböző országban. Ugyanúgy öltözködnek, mint mi, talán picit másképp, mert ők mernek öltözködni... és leszarják, ki hogy néz ki, nincs a megbélyegzés, megjegyzések, végigméregetés, és ez az, ami nekem nagyon tetszett mindenhol :D :P
2016. febr. 26. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!