Anunimusz2002 kérdése:
Szerintetek hogy öltöznek/hordják a hajukat a modellek, hétköznapokon?
Figyelt kérdés
Állítólag a magas lányokon (én 180 cm vagyok) jól állnak a hosszított felsők. Tudnátok mondani hasonló öltözékeket, hajviseleteket, ami jól állhat egy magas lányon? Képek is jöhetnek.
Ui: van olyan ruha amiben sokkal hosszabbnak tűnik a láb,meg sokkal magasabbnak is tűnök. És el kéne kezdeni nőiesebb ruhákba járni:D küldjetek képeket ^^
2016. febr. 15. 16:57
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
A legtobb szerintem felkolti a hajat/nem csinal semmit vele.
Huzosabb heteken naponta igenybeveszik oket, ami azt jelenti, hogy csomoszor kisminkelik oket, csomo frizurat csinalnak nekik, szoval a hetkoznapokon amikor ugornak egyik helyrol a masikra akkor tuti, hogy nem fognak divatozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!