Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cosplayesek! Nagyon gáz...

Cosplayesek! Nagyon gáz lenne, ha lány létemre fiúnak öltöznék Conon?

Figyelt kérdés

Undertakernek szeretnék beöltözni valamelyik Conon, de nem tudom, gáz lenne-e az, hogy fiúnak öltözöm, pedig lány vagyok. Esetleg próbáljam meg inkább a female változatát? Vagy felejtsem el ezt a cp-t?

Ha valaki nem ismerné a karaktert, itt van róla egy kép:

[link]

2015. jún. 17. 10:54
1 2
 1/11 anonim válasza:
93%
Nem vagyok Cosplayes, de mindig azt hittem (tartsatok meg ebben a hitemben), hogy a Con azért jó, mert ott az lehetsz, aki akarsz: kedvenc hercegnőd, anime-szereplőd, stb. Ha fiú, hát fiú. Nem gondolnám, hogy példa nélküli lenne, amit tenni szeretnél, bár amennyire én tudom, jóval gyakoribb ilyen esetekben, hogy az ellenkező nemű változatába öltöznek be.
2015. jún. 17. 11:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem :) Nagyon szépen köszönöm.
2015. jún. 17. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

nem

lány mindig öltözhet fiúnak akár utcára is

fiú már lánynak nem

2015. jún. 17. 14:44
 4/11 anonim válasza:

Teljesen jó. Rengeteg olyan cosplayer van aki lány és fiúnak öltözik, de az sem ritka, amikor fiú öltözik lánynak.

Pl. ő is lány és mégis jó az Undertaker cp-je:

[link]

Hidd el, con-on nem számít. :) Láttam már fiút Aisaka Taiga-nak (Toradora) beöltözve. :D

2015. jún. 17. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, szinte már minden második lány fiúnak öltözik be... ugyan úgy fiú is öltözhet be lánynak, csak az nehezebb meló.
2015. jún. 17. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
A Haikyuu, Free és Kuroshitsuji cp-ek nagy része lány. Számold össze hány női szereplő van :3
2015. jún. 17. 23:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Áhh ... Köszönöm szépen :) megnyugodtam :) akkor szerintem el is kezdem tervezni a cp-m ^^ köszönöm a válaszokat! ;)
2015. jún. 18. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Ugyan, dehogy gáz. Én karakterem is fiú :)
2015. jún. 18. 01:35
 9/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. :D De a female változat is menő lenne. *-* Én Luffy (One Piece) female változata leszek a nyáron. :3
2015. júl. 2. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, új válasz :D Én fiú vagyok és lányokat cpzek mindig pl 2015 nyarán Gasai YUnot a Mirai Nikkiből ha ismered a fekete ruhájában :3 :3
2016. jan. 9. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!