Nagyon gáz ha férfiként női tangát hordok? (Full hetero)
Figyelt kérdés
Még a kérdés elején leszögezem: full hetero vagyok. Férfival nem próbáltam és sosem próbálnám ki a szexet, nem vonzódok hozzájuk és gusztustalannak tartom.
Szeretek női tangát hordani (mert a férfi tangáknál kicsi a választék). Számomra kényelmes, szeretem ahogy bevág s ha átlátszó kicsit. Vékony testalkatú vagyok, szóval (szerintem) nem áll rosszul rajtam. Szerintetek ez gáz vagy taszító?
2016. febr. 20. 23:40
1/12 anonim válasza:
Ne adj masok velemenyere. Ha neked kenyelmes hord nyugodtan :D
2/12 anonim válasza:
Hát nekem elég taszító lenne, ha a barátom női tangát viselne..
3/12 anonim válasza:
Nekem se nagyon tetszene, ha a pasim az enyémekhez hasonló tangákat viselne, de ez téged ne hátráltasson. Amíg nem feltűnő, hogy mi van rajtad, addig nem baj.
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem férfias az biztos, de ha neked tetszik akkor hordjad :)
5/12 anonim válasza:
Engem nem zavarna,ha a barátom női tangát hordana,de ha lenyúlja az enyémet,akkor jön a vendetta:D
6/12 anonim válasza:
Én pasiként mondom,hogy a te dolgod,amíg nem ártasz vele senkinek,nincs ezzel gond! Viszont azt nem értem,hogy fér el benne a cuccos! Én is próbáltam már női tangát,csak poénból,de nekem valahol mindig kilógott belőle valami,pedig átlagos a cerka.
7/12 anonim válasza:
Szerintem elég taszító, és gusztustalan egy férfin, legyen az hetero vagy meleg, ne hordjon női alsóneműt szerintem.
8/12 anonim válasza:
nem, nem normális. én nőként csak azért hordok tangát, mert nem szeretném, ha a nadrág alatt látszódna a bugyi vonala, de el nem tudom képzelni, hogy valakinek ez kényelmes. kizárt. 'szeretem ahogy bevág' - lehet egy enyhe perverziód.. ettől függetlenül azt hordasz, amit akarsz, szerencsére nem vagy a pasim.
10/12 anonim válasza:
Nem gáz, én is hordok nőit is fiúként. :) Mondjuk nekem a férfi tangák kényelmesebbek, de tényleg elég nehezen beszerezhető. De a női tangák többségéből meg kilóg ez-az, így abból sem jobb a választék emiatt.
Barátnőmnek is nagyon bejön hogy tangát hordok, a legtöbb tangámat tőle kaptam, férfit is, nőit is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!