Ti hány évesen kezdetek el tangát hordani?
Figyelt kérdés
Anyu azt mondtha hogy itt az idő ,de nekem fáj higy bevág...12l2016. febr. 15. 19:37
1/12 anonim válasza:
Akkor ne hordd, a francia amúgy is szexibb.
2/12 anonim válasza:
Nem kötelező semmilyen kortól sem! :)
Én 13 évesen kezdtem el, mert zavart, hogy a normálisnak kilátszott a varrása + nekem kényelmesebb is a tanga. (Francia bugyikat szeretem még)
3/12 anonim válasza:
Sehány.
Ha fáj, ne hordd, ilyen egyszerű.
4/12 anonim válasza:
Mi az, hogy itt az idő? 12 évesen...
16-17 éves koromtól hordok tangát, azelőtt franciabugyikat hordtam, mikor elkezdtem kamaszodni. Hidegebb időkben még ma is felveszek franciabugyikat, mert befagy a fenekem.
5/12 anonim válasza:
En 14 evesen es elosszor fura volt de most mar megszoktam es szinte csak ezt tudom hordani
6/12 anonim válasza:
Anyukád mondta hogy hordj tangát?
Hugom 11-12 éves volt mikor először vett, anyám meg is verte érte de aztán később hordhatta.
7/12 anonim válasza:
Mondjuk egy 14 év alatti akár mamabugyit is hordhatna, mert (elvileg) úgysem mutogatja senkinek.
8/12 anonim válasza:
13 körül. Ha zavar, akkor egyáltalán nem kötelező. Esetleg talán olyan ruhák alá, amik alatt nem mutat jól egy sima bugyi (pl. fehér nadrág, szűkebb szoknyák)
10/12 Krisztike 95 válasza:
Én 11 évesen hordtam először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!