Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lanyok miert szoktatok olyan...

Lanyok miert szoktatok olyan rovid andragot hordani amibol kint a feneketek?

Figyelt kérdés

2016. febr. 15. 18:11
 1/4 anonim válasza:

*nadrágot

Talán azért mert így szerezhetnek maguknak "normális" férfit ? JA NEEM. Csak olcsó ribik :)

2016. febr. 15. 18:22
 2/4 Sunshinedoll ***** válasza:
38%
Mert nekünk ez tetszik. A férfiak meg mind olyan unalmasak, mint egy kavics, mégse kéri rajtuk számon senki. Törődj azzal, hogy ne legyél ilyen kis ostoba nőgyűlölő görcs. Egy dumcsizás anyuval segíthet.
2016. febr. 15. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én is lány vagyok és kicsit se tartom magam nőgyűlölőnek meg semmi ilyesminek, de azt tényleg megmagyarázhatná valaki, februárban miért vesz fel valaki nagykabáthoz p_csavillantó rövidnadrágot nejlonharisnyával :D Gondolom még véletlenül se azért, hogy legyen rajtuk mit nézni a fiúknak. Dehogy.
2016. febr. 15. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát azért, hogy látszódjon, mi a legjobb tulajdonságuk. Ki az eszére büszke, ki a humorára, ki a háziasságára... ők a fenekükre. Legalább rögtön látszik az értékrendjük, nem később csalódsz bennük. Jól van ez így.
2016. febr. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!