Toroltetek mar ki a feneketek penzel? Ha igen milyen cimlet volt es milyen erzes?
Nem. Mint ahogy újságpapírral sem teszem. Kb ugyanolyan érzés lehet.
A pénz papírja arra nem alkalmas.
Maradok a wc papírnál.
Vacak érzés. A magyar papírpénz ugyanis sokkal inkább műanyag, mint pénz. Nem töröl rendesen, nem "issza" a nedveset, csak maszatol. Ráadásul kicsi is, tiszta maszatosak lesznek az ujjaid, ha kipróbálod :)
Apropó van valami olyasmi, hogy a pénz bármilyen jellegű megsemmisítése bűncselekmény. A wc-ben lehúzással nem tudom, mi a szitu.
Pénzzel nem. Viszont,még az én gyerekkoromban (ffi 59) faluhelyen nem volt szokás wc -papírt venni (pénzért) - újságot használtunk. (Kár).
Egyszer (20 éves lehettem), vendéglőben nem volt a wc -n papír - jobb híján levetettem a trikómat (ing alól) - szét téptem darabokra, és azzal oldottam meg (remélem, nem dugult el a budi - de vessenek magukra, miért nem tettek ki wc -papírt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!