1/10 anonim válasza:
Azt veszel alá amit szeretnél de azért mondják a tangát mert akkor nem látszik a bugyivonal, vagy a bugyi mintaja mert az elég ciki tud lenni.
3/10 anonim válasza:
mert máskülönben látszik a bugyid?? és senki nem kíváncsi a másik bugyijára + ízléstelen is. ja és lehetőleg ne fekete tangát vegyél alá.
4/10 anonim válasza:
szerintem csak akkor kell tanga alá, ha átlátszik az a fehér nadrág. ha nem látszik át, mert elég vastag az anyaga, akkor jó alá a sima bugyi is.
5/10 anonim válasza:
Nem kell csak lehet. Nekem egy fehér nadrágom sem látszik át, tehát akár színes bugyit is vehetnék fel alá. Viszont amelyik nadrágom szűkebb, tapadósabb azon átlátszik a bugyi vonala, ami rontja az összképet. Mivel a tangát nem szeretem ezért varrásnélküli bugyikat szoktam felvenni alá.
6/10 anonim válasza:
Ferfi vesz fel fehernacit akkor mi a protokoll?
7/10 anonim válasza:
Nem kell, mindenki azt vesz fel amit akar, tök mindegy.
8/10 anonim válasza:
6os! Ha a férfi tangát hord, gondolom fehér nadrág alá csak fehéret vesz fel...
9/10 anonim válasza:
Igen fiúkra is ugyanez vonatkozik. Fehér vagy feszülős nadrág alá jobban mutat a tanga fiúknak is. :) Fiúknál sem esztétikus ha látszik az alsó vonala.
10/10 anonim válasza:
A varrás nélküli bugyik is átütnek a fehér nadrágon, ezért célszerű fehér vagy testszínű tangát hordani alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!