Budapesten hol kaphatok terepmintás nadrágot?
Hol lehet kapni Bp.-en terepmintàs nadràgot?Rengeteg boltbam voltam de ilyen nincs..sehol.Max a 5-8èveseknèl.
Fèrfi rèszlegen is inkàbb haggyuk ott màr több a női nadràg..
14/L
Ezen jot rohogtem!
Ferfi reszlegen tobb a noi nadrag....
Egy! Mit keres egy non terepszinu gatya ami katonai es katona az csak ferfi lehet!
Ketto! Mit kerestel a ferfi osztalyon mi vezenyelt oda ha lany vagy?....
Katona az csak férfi lehet? Kicsit el vagy tévedve! :) Férfi osztályon meg előbb találok magamra kivágott, hosszított pólót mint a nőin... :)
Kínaiban nézd meg :)
Mit keres egy no a ferfi osztalyon?
Itt ha egy fiu a noirol vasarol mar lehomarozzak! Rad is igaz ez az allitas?
Noi katona? Az mit tud?
Mert egy 100kg -os ferfi bajtarsat nem igazan tudja kimenteni a tuzharcbol ha megsebesul!
Ha meg foglyul esik azt had ne reszleteztem mi lesz vele...
Tehat szamomra vicc!
Kicsit soviniszta vagy, nem érzed? Egy szín izom nő simán elbírja a bajtársát, a külhoni szolgálat pedig NEM kötelező!
Engem nem érdekel honnan vásárol egy pasi, női osztályon sem találok magamra női ruhát, csak olyat mint egy zsák!
Erre meg en nem tudom te hol elsz..
A noi osztalyon mindeg tobb valasztek van mint a fiuknal!
Egy no marcsak a testi adottsagaibol kovetkeztetve sem lesz egyenerteku egy ferfival!
Nezd meg a magyar "katona"lanyokat...
Tudtál venni?
Szerintem a terepminta nem gáz, mondjuk nekem eleve bejönnek a lányos fiúk meg a fiús lányok is. :)
Budapesten! És képzeld csak a kínaiban, vagy a mayo chixben és társaiban vannak olyan ruhák amik nőies alkatra vannak szabva :)
Te nézd meg inkább. Őket! Vagy menj el katonának ha ekkora a szád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!