Budapesten hol kaphatok terepmintás nadrágot?
Hol lehet kapni Bp.-en terepmintàs nadràgot?Rengeteg boltbam voltam de ilyen nincs..sehol.Max a 5-8èveseknèl.
Fèrfi rèszlegen is inkàbb haggyuk ott màr több a női nadràg..
14/L
Bocsi! En mar voltam mert fiu vagyok es tudom mi folyik ott bent!
Egy no mar a kikepzes alatt kiesik a sorbol...
1.Nem katona akarok lenni vagy vagyok csak tetszik..
2.Igen nő vagyok akinek levan nyirva a haja bakancsban jàr ès fèrfi polòkat vàsàrolok mert azokban èrzem jòl magam kèptelen vagyok minimàlis női ruhàkat felvenni mert rosszul leszek :)
Biztos helyes vagy kérdező :) A new yorkerben dolgozott régebben egy hasonló stílusú csaj, nagyon bejött, de nem mertem megszólítani.
A Terranovában is van ilyen gatya, én is lehet veszek.
Egy no ferfi ruhaban ?!
Sokkal nagyobb valasztek van a noi osztalyon mint a ferfin!
Pont azert van hogy a fiukon mindeg ugyan az az osszeallitas van mert nincs valasztek!!
Mar csak a szabas sem stimmel egy noi alakra ha ferfi ruhat veszel...
Engedtessék meg, hogy eldöntsem, kit tartok helyesnek.
Nekem a fiús ruhában lévő lányok jobban bejönnek, mint a kopogós cipőben imbolygók.
De a csőfarmeros fiúkat is megnézem, mert ők is tetszenek.
Aztán hogy engem vagy a nekem tetszőket langyinak gondolják-e, az már mellékes.
Bocs hogy mertem leirni a velemenyemet es elarulom 1990.ben a deli hatarorsegben szolgaltam a jugoszlav haboru idejen!
DE KISLANYOKAT nem lattam a szakaszomban mert a kikepzo tisztem is jot rohogott volna rajtuk a vereb izomzatukkal mit tudtak volna felemelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!