Az gáz ha férfiként tangát hordok?
Figyelt kérdés
Hát nemtudom nekim valamiért az kényelmes...2015. okt. 8. 20:21
1/15 anonim válasza:
Jó esetben csak te látod, szóval mit számít?
4/15 anonim válasza:
A barátnőd véleménye számít csak ebben a témában szerintem. Másé miért érdekel, olyan embereké akik úgyse látják?
5/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha férfiként tangát viselsz. Én is férfiként tangát viselek, és elég kényelmes viselet nekem is. Sokkal jobb mint a fecske alsó.
6/15 anonim válasza:
azért az milyen gáz lesz ha mondjuk ér egy baleset,bevisznek a mentők,a kórházban levetkőztetik az eszméletlen tested és láss csodát bu-zi születik.
akkor is kellemetlen lehet amikor váratlanul dugnád a munkatársnődet a vécében,veszed elő a farkad a csaj meg nézi,hogy mi a fene van rajtad.
7/15 anonim válasza:
6-os!
Es a veled egy parazsat fuvok!
Van ferfi tanga is ugy ahogyan noi nadrag,noi boxer stb.
Csak egy kis lampa a sotetsegbe....
8/15 anonim válasza:
Nem gáz, én is tangát hordok évek óta. :) Barátnőm kedvéért próbáltam ki először, és nekem is bejött. Barátnőm is imádja. :)
10/15 anonim válasza:
Utcso!
Ugyan ezt mondanad a ferfi acelbetetes bakancsot hordo pitcsakra is??
Mert a tangat senki sem latja csak a komfortot erzi a viseloje,de egy darabonkent 4 kg bakancsot viselo csoffadt kislany biztos nyero kombinacio...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!