Az gáz ha férfiként hordok body-t?
Nem gáz!
Én a tornadresszt szeretem pizsamának :D
Egyáltalán nem gáz, sőt! :) Tényleg jó és hasznos holmi én is imádom fiúként, mert nem csúszik ki a derekamnál. :) Nekem is van/volt pár hosszú ujjú, sőt garbós is, ami alul kapcsos. De sajnos már eléggé elhasználódtak, így vennem kéne nekem is újakat. De mostanában nem nagyon látok olyat, ami tetszene.
Te hol vetted? Melyik botban és milyet, mennyiért?
abszolút nem gáz
én pl búvárruhában szoktam futni ami miatt sokszor csúfolnak, de nem érdekel
Nem gáz, bár nekem a tornadressz praktikusabb viselet mert nem alul kell kapcsolni össze. Én sem értem hogy alapjáraton mit melegít én csak aláöltözetnek hordom pl munkahelyen meg amikor kimegyünk futni a barátnőmmel és már hűvös idők vannak. A barátnőm beszélt rá akkor mert sokat szenvedtem azzal hogy hosszabb pólót vettem fel és mindig jól betűrtem hogy ne lógjon ki a derekam és azóta szeretem hordani én is. Volt meg van is bodym hosszú ujjú meg rövid ujjú is barátnőm rendelt nekem neten meg saját magának is.
De én ha már hűvösebb van harisnyát is szoktam venni nadrág alá és a női jóval olcsóbb mint a férfi harisnya.
Én barátom is hordja alá öltözetnek mert a pólóját hiába tűri be mindig kicsúszik egy idő után. Főleg hogy hideg helyen dolgoznak egy autó bontóba és műhelybe így neki mindig jól jön a body főleg hogy alul patentos így könnyebben tud wc-zni. Tavaly a tornadresszem adtam neki oda csak mert egy a méretünk és az neki wc-zés szempontjából kényelmetlen volt. Persze ltezik férfiaknak szánt body de az jóval drágább mint a női, ruha alatt meg a kutya se látja, mivan rajta. Sima egyszerű body lehetne akár férfi öltözet is amit női viseletként adnak el, én szerintem.
Egyik barátnőm is tudja hogy ezt hordja a párom hideg időben és ő sem lát ebbe semmi rosszat. Pedig a barátnőm alapból utálja azt ha egy férfi női ruhát hord vagy egyáltalán izgul egy adott ruha darabra és neki az az elmélete hogy egy férfi csak férfi ruhát hordjon, persze nem veszi ám annyira komolyan, a volt barátja is hordta a női harisnyákat és erre is mondta hogy nincs ebbe semmi rossz főleg hogy jóval olcsóbbak mint a férfi harisnyák. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!