Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a cikibb, ha van 2-2...

Melyik a cikibb, ha van 2-2 szép, divatos nadrágom és felsőm és csak azt hordom vagy hordok olyat is ami már kopottabb, elhasználtabb és már nem is divatos?

Figyelt kérdés
A higiénia és tisztaság nem kérdés. Az elhasználtabb darabokat arra értem, hogy bolyhos, kikopott a minta.

2015. szept. 2. 13:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy 29/L és munkahelyre.
2015. szept. 2. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Járj abba ami kényelmes számodra :)!

Szerintem amíg nem mész mocskos, büdös ruhában addig nem igénytelenség :)

2015. szept. 2. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
2 felső szerintem kevés, azt még a kollégák is észreveszik. Vegyél inkább alapdarabokat, azok nem mennek ki a divatból, és ha több ruhád van nem használódnak el olyan gyorsan.
2015. szept. 2. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a következő hónapokban annyi a kiadásom, hogy nem tehetem meg, hogy bármit is vegyek.
2015. szept. 3. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát a nadrág nem gáz, de két felsőt váltogatni... na az azért elég ciki. Feltűnő, meg ha állandóan mosod őket, elég hamar tropára mennek azok is sajnos. Gondolom csak vannak egyszerűbb darabjaid, ami még nem látványosan kopott, azokat viseld nyugodtan. Aztán próbálj tényleg basic, bármihez jó darabokat venni majd, ha belefér a keretbe. Sima, egyszínű felsőket 1-2 ezer forintért dobálják az emberhez és néhány kiegészítővel egész normálisan lehet viselni őket akár évekig.
2015. szept. 3. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Kopottban, bolhyosban inkább ne, annak elég igénytelen hatása van. Akkor inkább az a kevés szép, nem széthordott darab. Az, hogy mi divat épp, és mi nem, azt én tojnám le magasról, ha csak az a kérdés.
2015. szept. 4. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Turizz
2015. szept. 27. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!