Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha férfiként hordok...

Az gáz ha férfiként hordok body-t?

Figyelt kérdés
Rájöttemm hogy jól melegít. Én pedig nagyon fázós vagyok és könnyem meg is betegszek. Szóval vettem két body-t egy női fehérnemű űzletben és ebben a hidegben szivesen használom az egészségem és a kényelem miatt. Nagyon gáz? 20/F

2015. szept. 26. 22:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A párom is visel bodyt amikor tél van és plusz öltözetnek hordja.
2017. szept. 17. 18:54
 12/18 anonim ***** válasza:

#11 Utolsó válaszoló!

Ti hol veszitek párodnak bodykat? Én is szeretnék venni, de nem nagyon látok sehol.

Köszi előre is!

2017. szept. 17. 21:20
 13/18 Magicradio ***** válasza:
Énis most fogok kapni barátnőmtől bodyt. Szerintem is praktikus dolog. Akinek meg nem tetszik, ő baja.
2017. nov. 23. 09:03
 14/18 Magicradio ***** válasza:
Egyébként bonprixnél van méret is :)
2017. nov. 23. 09:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.. Szerintem tök szuper, legalábbis én szeretem. Én most kezdtem el hordani, de bánom hogy nem kezdtem el régebben hordani a badyt, anyukám kicsit furcsálta de azt mondta ha nekem jó akkor hordjam nyugodtan. De azt meg kérdezte hogy hol vettem, mondtam neki hogy női fehérnemű boltban vásároltam, mondtam az eladónak hogy egy sima pamut badyt akarok de saját részre és egyáltalán nem volt meglepődve, mondta hogy nem én vagyok az első fiú aki badyt vesz magának, és még is jegyezte hogy nem fogom még bánni, mert nagyon praktikus ilyenkor és segített jó méretűt adni nekem. Szeretem szuper dolog a bady.
2018. dec. 9. 06:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz én is fázós vagyok, fiú létemre, én is hordok badyt, és nagyon szeretem, ráadásul a páromnak nagyon szexi is. Több ismerősöm is van aki hord télen badyt.
2019. márc. 10. 05:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én párom is viseli.Csipkéset vettem neki.Eleinte nem tetszett neki de már beletörődött.
2022. jún. 22. 14:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem túlzás egy csipke body egy fiúnak? Nem azért mert nincs hozzá semmi közöm.

Mondjuk tőlem nagyobb body imádó fiú szerintem nincsen, de csipke bodyt én sem vennék fel.

2022. júl. 4. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!