Mostanában hordok először tangát és eléggé fura, zavaró. Mit tegyek hogy ne legyen ennyire kizökkentő a viselése? 14/L
Vagy zavar, vagy nem. Jó, az első néhány napban lehet fura, de ha utána is zavar, szerintem sose fogod kényelmesnek találni.
Inkább mondd meg a szüleidnek, hogy neked ez nem jön be, szeretnéd magadnak kiválasztani a fehérneműdet ezentúl és pont. Amúgy sem teljesen veszélytelen az állandó hordása, nagyobb esélyed van egy kellemes e-coli fertőzésre.
Semmit se tudsz csinálni. Esetleg próbálj különböző anyagú tangákat, vagy van olyan,amelyiknek csak egy pánt a fenék része, van, amelyiknek vastagabb, azok között is válogathatsz. Egy idő után biztosan megszokod, de ha nagyon zavar, akkor ne hordd. Én se szívesen hordok, csak olyan ruhához, ami vékony anyagú, és esetleg átütne a nagyobb bugyi. Nagyon szép alsóneműket lehet kapni hagyományosabb fazonban is. És szerintem kevesebb a fertőzésveszély is egy hagyományos fazonnal.
Próbálkozz a tangával nyugodtan, viszont ha nem sikerül hozzászokni, akkor fölösleges vállalni a kényelmetlenséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!