Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhadarabok vannak,...

Milyen ruhadarabok vannak, amiket noiesen dogosnek talalnak az emberek?

Figyelt kérdés
Nem hetkoznap, hanem rendezvenyre, vagy ilyen helyre. Ami noies, kifinomult, megis nagyon szexi, noies.
2016. febr. 11. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Kis estélyi,Boa,tűsarkú cipő,szandál!
2016. febr. 11. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az olyan ruhák amik elegánsak de egy kicsit mutatnak is az alakodból , sötét színek ,magassarkú cipő.
2016. febr. 11. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

ha jól akarok kinézni, akkor én ezt szoktam felvenni, eddig sok dicséretet kaptam érte, ilyesmi, csak fekete, és rugalmas anyagú, nem csipke

[link]

és ilyen cipő csak vörösben:

[link]

2016. febr. 11. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

szkafander

[link]

2016. febr. 11. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül kell, hogy mindent megmutasson.

Kicsit legyen titokzatos.

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 11. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát saját tapasztalataim szerint a pasik szerint az a dögös, ha alul felül ki van mindened, én nő létemre azokata ruhákat szeretem, ami mutat is meg nem is. Pl az elöl teljesen zárt, a hátan nyitott ruhák, amit a második válaszoló linkjén látsz, vagy egy jól szabott bodycon ruha.
2016. febr. 11. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
tök mindegy, mert úgyis lesz 1-2 ringyó, aki miatt le leszel lombozódva :D:D:D:D
2016. febr. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!