Milyen ruhadarabok mutatnak jól egy férfin ami vonzóbbá teszik a megjelenését, de nem kell bankot rabolni érte?
Szembesülnöm kellett, azzal a problémával, hogy 30 éves koromra ideje egy pár olyan ruhát is venni, ami egy vacsorára, vagy egy randira fel tudnék venni. Sokszor hallom, hogy a stílusos öltözködés nem pénz kérdése, hanem inkább izlésé. Ebben szeretnék kérni egy kis segitséget. Azt gondolom, ezt a kategóriát inkább lányok olvassák, így biztos tudtok segíteni, hogy ne csak poló+farmer+cipzáros pulcsi kombó legyen az amiben egy randira vagy céges rendezvényre el tudok menni. Vagy ha van valamilyen írás, ami ebben segít.
Köszönöm szép napot!
Igazából ismerni kellene az ízlésed hozzá. A sportosan elegáns mindig jó választás :)
Egy farmer, sportos cipő, ing, bőrdzseki. Esetleg a kötött kardigán ahogy Justin Timberlake is hordta :)
Nekem ezek nagyon bejönnek A párom sajnos nem igazán ezt a vonalat követi, de persze én nem szólok bele, neki nem tetszik :))
Több képet nem linkelek szerintem kb egyértelmű mikre gondolok :)
30.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!