Fiuknak szol a kerdes! Milyen oltozkodesu nok/lanyok jonnek be nektek? Nem a markara gondolok, hanem pl vissza fogott, vagy, mereszebb. Es irjatok le hogy nektek milyen ruhadarabok tartoznak a mereszbe ha pl ezt valasztjatok.
Visszafogott, nőies. De ezalatt nem a jómódúakra jellemző eleganciát értem, az nem igazán ragad magával (már csak azért sem, mert én nem tartozom ezen társadalmi körbe). Sokkal inkább az amolyan "romantikusan nőies" stílusú lányok fognak meg, ld. pl.: bizonyos tv-sorozatokban. :)
Vagyis bővebb fazonú szoknyák, ruhák hagyományos női cipővel (nem kell, hogy magassarkú legyen), csizmával, egyszerű felsővel, mondjuk egy színes toppal vagy pólóval. Esetleg egy nőiesebb szabású nem farmer anyagú nadrág. Nem szeretem az agyon bonyolított, túl elegáns összeállításokat, de a tömegre jellemző farmer + pólót sem. Kár, hogy pont az ilyen egyszerű, de nőies lányból van a legkevesebb. :(
Nőies, valamennyire elegáns, de nem felső tízezret koppintó öltözködés a "kedvencem".
Rövidebb, szűk szoknya, rövidnadrág pl. még bőven belefér nálam.
Igazából könnyebb azt leírni ami nem tetszik: Ha mindenét kirakja egy nő. Pcsanaci, push-up, hasvillantás, oldal-cici mutogatás, stb. Jobb esetben izgató, rosszabb esetben hányingerkeltő, de semmiképpen sem az jut eszembe, hogy de meghívnám valamire, biztos jó fej. Inkább ágyakkal kapcsolatos dolgokra asszociálok. Ez a különbség a nők és a két lábon járó önellátó p!nák között, hogy férfibölcsességgel éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!