Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Luxusmárka-függőség?!

Luxusmárka-függőség?!

Figyelt kérdés

eje külföldön élek már és jó fizetést kapok. Úgyhogy kezdõdött egy Louis Vuitton telefontokkal, aztán pénztárca, majd egy igen drága hátizsákot vettem. Újabban megtetszett a Burberry, lett sálam, esernyõm, cipõ, tehát még vállalható klasszikus darabok. Mindet nagyon szeretem s nem bántam meg. Jó lenne egy trenchcoat is tõlük, meg egy Gucci öv stbstb Ha pedig már bemegyek egy Zarába és hasonlóba amik régen nekem még jók voltak, már szinte soha nem tetszik semmi... mindent silánynak látok ráadásul azért a vacak minõségért túlárazottnak. Tartok tõle, hogy egyre több pénzt fogok elverni a drága cuccokra, mert már nézegetem a luxusingeket, felsôket stb. is tehát már nemcsak pénztárcát amit egyszer megveszel és megéri.

Mi lehet a megoldás? Nem a Primarkba akarok rohanni, de nem találom meg az egyensùlyt.... vagy vacakot veszek, ami már nem tetszik, vagy szépet de rohadt drágát :(

2016. jan. 31. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Inkább orvosra költs, ha ennyire ostoba vagy, hogy 2X írod ki a kérdést, nem sikerül elsőre és a pénzszórásodat fitogtatod, valaki ilyen márkab*zi és költekező, az már orvosi eset.
2016. jan. 31. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Én is luxusmárkáknál vásárolok leggyakrabban. De ha a Zarában tetszik meg valami, akkor ott is megveszem. Az viszont probléma, hogy ezek szerint te ezt nem igazán teheted meg, hiszen ahogy leírtad, félsz, hogy elvered a pénzedet. Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!
2016. jan. 31. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom: egy boltkóros naplója
2016. febr. 2. 02:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem látom a problémát, hasonló helyzetben vagyunk szerintem. Nálam kezdődtek először a drága parfümök, a Ralph Lauren és Tommy Hilfiger blúzok, bundák, Prada napszemüveg, stb. Most pedig az Hermés kendőt is megveszem, ami ugye 120 ezer Ft-nál kezdődik. De nyilván nem mindennap megyek vásárolni, hanem évente 1-2 alkalommal van nagyobb bevásárlás és kész. A minőség és a szabás miatt veszem nagyrészt ezeket a ruhákat és tudom, hogy évekig ki fognak tartani ezek a cuccok, ellenben az olcsóbb márkákkal. Ha megengedheted, akkor vedd meg, de ne herdáld feleslegesen a pénzed, csak azt vedd meg, ami kell. ;)
2016. febr. 5. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Jobb a minősége ezért nem tetszik a Zara.

Nekem sem tetszik a lábam sem teszem be oda.

Műanyag-műselyem, szabás nélküli nyomott mintás xarok...

Trench-coatom van több is, vigyázz velük nem moshatóak!!!!

1200€ votl a legolcsóbb, 2000 € a legdrágább.

Az egyiket kimostam kézzel és sajnos kissé megfakult így is gyönyörű és elegáns, de nem annyira.

Burberry nagy kedvenc márkám szinte az összes ruhám tőlük van és nem szégyellem, hogy mást pl Alex Wang nem veszek mer tnem tetszik. 1100euróért vettem tőlük egy pulóvert.

Nekem szoktak küldeni minden évben egy katalógust- look book-ot általában karácsonykor.

Nem vagy ezzel egyedül a nyugati világban ahol átlag 3-4000 eurót is meg lehet keresni havonta + a prémiumok mások is költenek ennyit nyugi.

Én amúgy Londonban élek, egyszer a Regent streeten még a divattervezővel is összefutottam nagyon vonzó pasas :))

2016. júl. 10. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ha megunod a szépet és rohadt drágát és nincs kimosva nincs rajta karcolás, nem színeződik el a LV táska a sötét színű farmerodtól!!- akkor add el az Ebay-en.

Én ott vettem 1/3 áron egy alig használt Chanel halvány rózsaszín pár hónapja vett táskát egy kínai nőtől, semmi baja nem volt, ha nem vagy elégedett vissza küldheted és a pénzt is vissza kérheted.

Legyen egy saját elképzelésed arról hogy ki vagy, hogy akarsz kinézni, milyen legyen az öltözködésed, ne foglalkozz másokkal, ha neked a drága tetszik azt kell megvenni.

Az ember nem lehet más, mint aki.

Az igényes élet sosem bűn.

Esernyőt viszont szeritnem nem éri meg 300 eurót adni érte, de te tudod, sálból vettem most decemberben kettőt is egy hófehéret meg egy piros alapon fekete párducfoltok és Burberry minta. 150-ért darabját. Szóval nem hibáztasd magad! :)

2016. júl. 10. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Kínai nő: Hong Kong-ból küldte egy idősebb üzletasszony, Londonba az én címemre kifogástalan állapotban és még abból az árból is engedett ami ki volt írva az ebay-en.
2016. júl. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!