A Chanel alapvetően miért kerül többe mint a többi
luxusmárka?
Figyelt kérdés
Pl Louis, prada, dior..
2014. júl. 11. 20:55
1/9 anonim válasza:
Mert mindenki ismeri és mivel minél drágább annál jobban vonza az embereket mert akkor az még is csak jó lehet
egyébként 2 hete vettem chanel szemfestéket és megmondom őszintén a 2000 ft-os misspotty szemfestékem minősége sokkal jobb és az sem kárpótol sokat hogy kaptam egy kis chanel sminktartós táskát
2014. júl. 11. 21:02
2/9 anonim válasza:
Én most vásároltam ott és sokkal jobb. Annyira jó minőségű, és nagyon szép is, meg persze ismert, ezért drágább.
2014. júl. 11. 21:07
3/9 anonim válasza:
első vagyok
2-es mit vettél kozmetikumot? Ha igen mit pontosan és mi volt olyan jó benne?
Az én szemfestékem egyszerűen borzalmas maszatol nem lehet vele szépen sminkelni
2014. júl. 11. 21:09
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, tényleg drágább-e, annyit tudok, hogy Chanel meghalt 71-ben, emiatt gondolom, triplán fel lett kapva.
L22
2014. júl. 11. 21:13
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kozmetikumokra gondoltam, hanem konkrétan táskákra. Voltam Chanel üzletben és láttam hogy 3000 eurótól kezdődik egy táska, más márkát már 1000eurótól lehet venni. De gondolom a ruhái is ilyen drágák:(
2014. júl. 11. 21:16
6/9 anonim válasza:
Coco Chanel egy új korszakot vezetett be a divat világba. A nőkre fókuszált elsősorban. A kényelmes, de ugyanakkor ízléses és elegáns darabokat kreálta főként a nők számára. Ő vetett véget a fűzős és kényelmetlen ruhák korszakának kb. Neki sikerült a fűzőt a kényelemmel kombinálni. Egy ikon, aki megreformálta a divatvilágot. Minden termékének vitathatatlan a minősége. Lehet, hogy van, akinek nem felel meg, de ettől még nagyon is minőséges. Ezért is drágább.
2014. júl. 15. 09:24
7/9 anonim válasza:
Ja, és a Hermés is kb. ott van árban, mint a Chanel. :)
2014. júl. 15. 09:25
8/9 anonim válasza:
mert a Chanel a világ vezető divatmárkája :) ő csinálja a legnagyobb hasznot is :) és a LV mellett csk ő nem csinál leárazást,inkább elégetik a ruhákat.Coco CHanel pedig egy icon :) szinte hihetetlen mit épített fel,pedig árvaházból indult :)
2015. jan. 3. 15:31
9/9 anonim válasza:
Első: Dobd nekem.:o
Már maga Coco Chnael divat ikon, sokak számára (köztük nekem is) példakép, új korszakot indított a divatban.
Bár, erdetileg a szegények divatjának idnult, eléggé nem az.:c
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!