Atya gatya! Most minden szár nélküli férfi alsógatya fecske, vagy csak (a tarka fajta gatya :D) az, amelyiknek olyan az anyaga, e nincs szára, de a bikinivonalnál, ha van ilyen a férfiaknak el van vágva?
Nem értek a gatyákhoz, de most meg szeretném tudni, h én most gáz vok, vagy sem, tehát fecskét hordok, vagy sem.
Előre is köszönöm a sok jó választ, csajok bocsi, ha hülye a kérdés, férfi lennék, nem érteni ruházkodáshoz! :)
A fecskevonal tényleg jobban hangzik egy férfinál. :D
De akkor mindegyik ilyen szár nélküli gatya fecske ezek szerint??? Akkor sztem qrva sokan hordanak fecskét, s akkor nem vágom, h mi van, szóval azok sztem nem fecskék.
De azok. Nem a minta, hanem a fazon határozza meg, hogy minek nevezzük.
De ez miért fáj? Mint írtad, igen, rengetegen hordanak ilyet.
Szerintem fecskének az öreges alsógatyákat hívom.
Van olyan fazonú, ami nem száras, de divatos és jól néz ki. Lehet, hogy hivatalosan ez is fecske, de nekem ezek tetszenek egy férfin. :)
A száras alsó, amelyik bő, mint a boxer egyáltalán nem tetszik.
7-es és 8-as:
Sztem itt max. a pasit bámultátok, a márkán kívül semmi nem jó ebben a gatyában sztem. Ennél jobbat veszek a kínaiban, de lehet, h én vok ízlésficamos.
Hát lehet... :)
Az a lényeg, hogy jól áll neki, nem? Ha bő hosszúszárú lenne, az ugyan olyan ronda lenne, mint bárki máson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!