Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A magassarkú igénylése,...

A magassarkú igénylése, illetve elvetése miért nem egy kategória nálatok?

Figyelt kérdés

Miért csak azon háborodtok fel, ha egy pasi szeretné a párját magassarkúban látni, viszont az nem zavar titeket, amikor egy férfi ilyen - olyan okokból azt mondja a párjának, hogy ne hordjon magassarkút.

Volt itt egy elmebeteg, akit a cipő kopogása zavart, és megszabta a párjának, hogy ne hordjon magassarkút. Ez senkit nem zavart. Viszont ha egy férfi igényli, hogy a párja ne bakancsban menjen moziba, azt szétszeditek, hogy felszines, meg stb...

Hogy van ez csajok? Kettős a mérce?

2016. jan. 13. 20:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Jajj maradj már ezzel a magyarázkodással. Tudom mi a NÉHA nem vagyok hülye...de azért mert leírtad 2 oldal alatt kemény 2-szer akkor az már nagyon néha mi? Azért vergődsz egyáltalán a témán. Tudod ha engem marhára zavar hogy a párom nem úgy öltözködik ahogy nekem bejövős az nem néha hanem mindig idegesít. Ha meg csak "néha"..(LOL) akkor meg nem teszem szóvá, mert nem olyan fontos.

De mint írtam a stílusodon faraghatnál mert az elég gyatra, és nem csak néha. Azért mert trágárkodsz még nem fogod automatikusan érvényesíteni az akaaratod..csak úgy modom.

2016. jan. 25. 20:11
 22/31 A kérdező kommentje:
A te kedvedért kellett többször is leírni, hogy NÉHA. Azon azért elgondolkodnék a helyedben, hogy ezt rajtad kívül mindenki megértette. Persze tudom, ha valaki nem tud úszni, a tó a hülye...
2016. jan. 26. 08:03
 23/31 anonim ***** válasza:

A te kedvedért kellett többször is leírni, hogy NÉHA

Jól van ne erőlködj már :D Az 1. kommentem ELŐTT írtad le kemény kétszer hogy néha, akkor az tényleg miattam volt :D Még nem is fejtettem ki a véleményem...

De mindegy is, te nem érted meg amit én mondok. Nem kell itt háborogni. Ha a cicás külső tetszik tűsarkakkal keress olyan csajt, kész...Ha meg más a stílusa akkor meg fogadd el, vagy cseréld le..Ha szeretsz valakit nem erőlteted rá a totál ellenkezőjét annak amit ő szeret. Tornacipős csajok is vannak, most annak mi értelme van ha a kedvedért NÉHA felvesz egy magssarkút? Attól neki olyan lesz a stílusa? Kétlem. Neked megnyugszik a lelked? Kétlem... Az meg evidens hogy alkalmakra mindenki felveszi mert a jó ízlés ezt diktálja..

De szerintem ezt rajtad kívül mindenki megértette mert csak tőled jött trágár f..szopós privát, te nagy IQ harcos.

2016. jan. 26. 08:16
 24/31 A kérdező kommentje:

"alkalmakra mindenki felveszi mert a jó ízlés ezt diktálja"

Tehát ilyenkor van értelme szerinted, hogy egy tornacipős lány magassarkúba bújjon. Ha ezt azért teszi, mert odafigyel a párjára, tudja, hogy mi tetszik neki a legjobban, és NÉHA meglepi azzal, hogy így öltözik, annak nincs értelme. (pedig ha hiszed, ha nem, vannak ilyen nők szerencsére)

Hisz a jó ízlés az fontos, a párod kedvére tenni nem az. Hisz az csak egy csicska férfi, akinek nehogymár a kedvéért felvegyél valamit NÉHA.

Milyen szép szó ez. A jelentésével egyébként még mindig nem vagy tisztában.

2016. jan. 26. 10:22
 25/31 anonim ***** válasza:

Te nem érted miről beszélek. Adott egy férfi aki odavan a magassarkúkért és a többi nőcis dolgogért mondjuk. Mire megy egy alapvetően tornacipős lánnyal? Mert mondjuk havi 1-szer ami ugye NÉHA felvesz egy csini cipőt?

Attól ő még egy tornacipős lányt lát benne, ami nem az ideálja. Akkor mit nyűglődnek egymás mellett ha az öltözéknek ilyen nagy szerepe van? Azért mondtam hogy válasszon mindenki az ízléséhez megfelelő párt és akkor nem kell a néhán rugózni.

2016. jan. 27. 12:27
 26/31 A kérdező kommentje:

Én értelek, de próbálj meg te is megérteni. Nem párválasztó feltétel a magassarkú, nem azért szeret bele egy nőbe egy férfi. Én sem azért szerettem a páromba. Ő sem hord napi szinten magassarkút, de a kedvemért havi 1-2 alkalommal szívesen megteszi. Akkor is tetszik, amikor nem abban van, de imádom, amikor felveszi egy ízléses ruhával vagy szoknyával. Senki nem vár stílusváltást. Azt sem, hogy napi szinten hordja. De azt, hogy tudja, hogy nekem miben tetszik a legjobban, és NÉHA a kedvemért felvegye, azt igen. Mert szerintem erről is szól egy párkapcsolat. Ahogy én pl nem szeretem a romantikus filmeket, mégis elmegyek vele a moziba megnézni. Én sem szerettem a fogyókúrát, de a kedvéért 15kg-ot adtam le, hogy jobban tetszek neki. Érted miről beszélek?

És én igazából azon tudok kiakadni, amikor valaki azt sugallja a hozzászólásával, hogy a férfiak alsóbbrendűek, és ők márpedig semmit nem tennének meg a kedvükért. Mert ez így nem működik. Egy párkapcsolatban ad és kap az ember, különben nem működik. A feminista dumák nagyon hangzatosak, csak általában ezek a nők maradnak 3x évesen egyedül.

2016. jan. 27. 13:17
 27/31 anonim ***** válasza:

Én valahol értem a kérdező problémáját.

Bár nálam nem a magassarkú a központi téma, hanem simán az igényes, nőies öltözék. Nyilván amikor párt keresel nem ez az első, meg olyankor még talpig puccba vágják magukat a csajok. Aztán fél-1 év után elkezdődik az eligénytelenedés először csak otthon aztán már bárhová viszed.

Ez tipikusan azokra a csajokra jellemző akik "engem nem fog befolyásolni az ízlésemben a pasim" meg persze h "ne a külsőmért szeressen".

Arról megfeledkeznek, hogy bizony arra a bizonyos első randira még akkoris magukra erőltették a tűsarkút ha amúgy utálják. Mint ahogy az állásinterjúra, az esküvőkre, puccos ünnepségekre stb. Képmutatás? Igen, nagyon!

Az ilyne képmutató csajoktól hamar megválok. Persze mindig kapom utána h felszínes vagyok. Francokat. Ők felszínesek, akik képmutatóak.

Ha utálod a magassarkút, akkor menj bakancsba az állásinterjúra is! Na persze, idáig már nem terjed a tudomány.

Ugyanez igaz a csinos ruhákra, sminkre. Szelfizéshez a buliba kipuccolják magukat, mert az megy a facséra, aztán te meg nézd nap mint nap pattanásos arccal, karikás szemmel stb. Elég gáz mentalitás.

Én férfiként próbálom otthon is nyújtani a maxot. Ez nem azt jelenti h vasárnap reggel felveszem a legjobb öltönyöm de azért igényes vagyok magamra. Ha meg valahova megyünk, alap az ing, zakó stb.

Szóval csajok vna még hová fejlődni. Csak azért mondom, mert nagy lesz a pofára esés.

A másik dolog, meg a Kérdezőnek szól: én még egy csajjal nem találkoztam aki ne lett volna oda ha egy 30-40 ezres tűsarkút kap. Mióta vna egy kis pénzem van h meglepem a barátnőimet. Aki előtte bizonygatta h utálja, az is felveszi. Ennek két oka van: egyrészt a 40 ezres cipő kényelmesebb mint egy 10 ezres Converse (ezt mondjuk nemtom, de biztos), másrészt meg az előbb említett okból a nők imádnak felvágni egymásnak és míg mi férfiak nem tudjuk h az egy drága cipő de ők kikészítik vele az irigy barátnőiket.

Szóval megoldás Uraim: ajándékba kell venni a nőnek drága cipőt, ruhát, mint ahogy régen. PErsze csak annak, aki meg is érdemli :D

2016. jan. 27. 20:46
 28/31 A kérdező kommentje:

27-es: Szinte mindenben egyet értünk. Készülj fel, hogy fogsz kapni hideget - meleget, leszel minden, csak igazi férfi nem.

Írt nekem egy lány privátot az előző bejegyzésem után. A nevét nem árulom el, de ezt írta:

"Én egy olyan pasiért, aki 15 kilót ad le a kedvemért, éjjel - nappal magassarkúban sétálnék. Az én férjem nem várja el, hogy csinos legyek, nem is érdekli. Viszont évek óta nem vitt el sehova. Amikor utoljára koktélruhába és tűsarkúba öltöztem, mert meg szerettem volna lepni, megkérdezte, hogy mellékkállást megyek-e keresni a sarokra. Meg sem kérdezte, hogy miért öltöztem így ki, leült meccset nézni. (volt két színházjegyem estére) Nem panaszkodni akartam, ne haragudj. De olyan jó látni, hogy vannak még olyan férfiak, akik odafigyelnek a párjukra. "

Tudom, hogy most vagy az jön, hogy ezt én írtam magamnak, vagy az, hogy ez a másik véglet, és az az igazi férfi, aki rendszeresen eljár a párjával, de sohasem várja el a magassarkút. Szerintem viszont mindkét félnek tudnia kell, hogy mit szeret a másik, és NÉHA a kedvére tenni. Mert havonta 1-2 szer ne legyen már akkora probléma magassarkút venni, főleg, hogy a 27-es hsz-t idézzem, ha ez a kapcsolat elején természetes volt.

2016. jan. 28. 12:17
 29/31 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy az eddig nagyszájú hölgyek kiszálltak a vitából. Mondjuk a 26-27-28 után nehéz nyomni a feminista maszlagot. Vagy az is lehet, hogy magukra ismertek, vagy a párkapcsolatuk semmitmondóságára?
2016. jan. 29. 13:49
 30/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, korlátolt vagy.

Én az elején leírtam, hogy mit gondolok, ez továbbra is így van, ezért nem válaszoltam.

"Feminista maszlag" kifejezésed mellett nehezen megyek el. A feminizmus az EGYENLŐSÉG. Az egyenlőség pedig nem azt jelenti, hogy UGYANOLYAN. Persze, gondolom, nem jogot tanultál - ha egyáltalán tanultál is bármit.

Hogy megértsd te is:

- Kérsz vizet?

- Nem, köszi, én a H2O preferálom.

(Ha nem érted, a H2O a víz kémia képlete.) Erről szól a feminizmus. És ha te itt dobálózol, a "feminsita maszlaggal", akkor igen korlátolt ember lehetsz.

Az nem feminista maszlag, hogy nem szeretném, hogy beleszóljon bárki is az öltözködésembe.

Én elismerem azt is, hogy vannak nők, aki igénytelnek, de itt most marhára nem erről van szó, te sem erről tetted fel a kérdést.

Azt kérdezted, hogy miért nem akadok ki ugyanúgy, ha elvárják vagy nem várják el.

Én erre leírtam, hogy nekem senki se dirigáljon - kérni lehet.

Te meg itt szítod a népet, hogy a magassarkú márpedig mennyire alap.

Megjegyzem, magassarkú nélkül is lehet valaki csinos, és magassarkúban is lehetsz igénytelen.

Namármost, ha én nem akarok magassarkút viselni, mert gyalog megyek dolgozni, akkor a kedvedért nem fogok magassarkút húzni.

A színházba pedig nem fogok bakancsot húzni, mert oda kiöltözik az ember.

Én úgy vagyok ezzel az egész öltözködés dologgal, hogy hétköznap átlagosan felöltözök, szinte sosem magassarkúba. Ha megyünk valahova (színház, esküvő, mozi, vacsora), akkor felveszem a magassarkút, mert az egy alkalom.

Ezt csak azért írom le, mert te meg az egyik válaszoló osztottátok az igét, hogy ez mekkora képmutatás. De nem az. Egyszrűen így praktikus. :)

Állásinterjúra meg nonszensz, hogy bakancsban megy az ember. Egy vizsgára, interjúra az ember megadja a tiszteletet. Vagy te hétköznap is ingben jársz, öltönyben, élére vasalt szövetgatyában?

(Arra nem is reagálok, hogy szerintetek otthonra is kéne sminkelnem... idézem: "te meg nézd nap mint nap pattanásos arccal, karikás szemmel "

Isten bocsássa meg, hogy pattanásaim vannak.. Az én párom érdekes módon így is szeret.)

Igazából úgy érzem, hogy hiába beszélek nektek, mert nálatok kettős mérce van.

Ráadásul sejtem, hogy amíg nem veled egyező véleményt gépelek ide, addig mindig le leszek hurrogva, pedig úgy gondolom, korrektül válaszoltam a kérdésedre.

De ennyit az intelligenciáról, a feministás beszólásod is mutatja. Bocs, a személyeskedésért, de te kezdted.

2016. jan. 29. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!