Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A magassarkú igénylése,...

A magassarkú igénylése, illetve elvetése miért nem egy kategória nálatok?

Figyelt kérdés

Miért csak azon háborodtok fel, ha egy pasi szeretné a párját magassarkúban látni, viszont az nem zavar titeket, amikor egy férfi ilyen - olyan okokból azt mondja a párjának, hogy ne hordjon magassarkút.

Volt itt egy elmebeteg, akit a cipő kopogása zavart, és megszabta a párjának, hogy ne hordjon magassarkút. Ez senkit nem zavart. Viszont ha egy férfi igényli, hogy a párja ne bakancsban menjen moziba, azt szétszeditek, hogy felszines, meg stb...

Hogy van ez csajok? Kettős a mérce?

2016. jan. 13. 20:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

ÉN nem járok magassarkúban, de igénytelen nem vagyok ezért. Ha kell felveszem, de mivel elszoktam sokkal ritkábban esik rá a választásom.

Alapból az a baj hogy beleszól a férfi abba hogyan öltözködjön a nő. Ha neki magassarkúban kényelmes és alkalomhoz illik akkor viselje. Sokak férfiben komplexumot szül a magas cipősarok és azonnal feléled bennük a féltékenység. Itt, már probléma van.

25/N

2016. jan. 13. 21:50
 12/31 anonim ***** válasza:

A normál magassarkú cipőket szeretem de mivel az utóbbi időben egymás után jött 2 terhesség kicsit hanyagoltam. Nem teljesen de azért növekvő hassal nem fogom az amúgy se stabil egyensúlyom tovább "rontani "

Sajnos a mai férfiak nem túl ferfiasak (színes csőnadrág seprű haj stb )és nem csak tizenéves korban. ... így eléggé hiteltelenné válik egy ilyentol hogy legyünk noiesebbek.

Majd ha a pasik nem lesznek csajosak....

2016. jan. 13. 22:12
 13/31 BulmaSwan ***** válasza:
90%
Nem is tudtam, hogy van olyan férfi aki igényli a magassarkút. Ha annyira igényli akkor vegye fel ő.. Én nem szoktam beleszólni a párom öltözködésébe és ő se szól bele az enyémbe. Szerintem ez a normális.
2016. jan. 13. 22:14
 14/31 anonim ***** válasza:
Egy kategória. Az ember ne szóljon bele a párja öltözködésébe szerintem. Max tanácsokat adhat, de megszabni nem lehet, nem a tulajdona.
2016. jan. 13. 23:45
 15/31 A kérdező kommentje:

Nem kéne beleszólni, ha a párok tisztában lennének azzal, hogy mi tetszik a másiknak, és érdekelné is őket, kvázi néha úgy is öltözködnének.

Tudom, most jönnek a 2-eshez hasonlóan gondolkodó nők: nekem senki se, én magamért öltözködöm, nehogymár miatta...

2016. jan. 14. 10:10
 16/31 A kérdező kommentje:
A kulcsszó hogy NÉHA!!!
2016. jan. 14. 10:15
 17/31 anonim ***** válasza:

"Nem kéne beleszólni, ha a párok tisztában lennének azzal, hogy mi tetszik a másiknak, és érdekelné is őket"

Mi lenne ha olyan párt választanál, aki eleve úgy öltözködik amire neked igényed van, nem pedig más akarnál megzabolázni úgymond?? Nagyon bonyolult. Ha már ilyen magssarkú mániád van, mert szerinted anélkül nem nő egy nő akkor keress olyat akin napi 24 órában az van. A normális embereket-akik nem ez alaőján itálnke meg egy embert- meg hagyd szépen békén. Amúgy is fura értékrended van ha egy sarok magasság a döntő nálad hogy igényes e valaki vagy nem. Tudod magassarkúhoz is lehet tramplisan öltözni, meg lapos talpú csizma vagy balerina mellé is lehet csini szoknyát blúzokat hordani, vagy valami elegánsabb nadrágot. Ilyen szűklátókörűen csoda ha bárki szóba áll veled.Hány éves vagy 13??

2016. jan. 21. 15:40
 18/31 A kérdező kommentje:

Tudod, hogy mit jelent a szó: NÉHA?

Ha nem, nézz utána.

2016. jan. 25. 14:35
 19/31 anonim ***** válasza:

te meg tudod mit jelent a szó: zaklatás???

Mit küldesz nekem trágár privátokat te elmeháborodott nemnormális?? Senki nem kiváncsi a zavarodott elmédre.

2016. jan. 25. 18:46
 20/31 A kérdező kommentje:

Nem válaszoltál a kérdésre 19-es. (biztos nem értetted meg)

Kérj segítséget, és válaszolj: Mit jelent a NÉHA?

2016. jan. 25. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!