Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A magassarkú igénylése,...

A magassarkú igénylése, illetve elvetése miért nem egy kategória nálatok?

Figyelt kérdés

Miért csak azon háborodtok fel, ha egy pasi szeretné a párját magassarkúban látni, viszont az nem zavar titeket, amikor egy férfi ilyen - olyan okokból azt mondja a párjának, hogy ne hordjon magassarkút.

Volt itt egy elmebeteg, akit a cipő kopogása zavart, és megszabta a párjának, hogy ne hordjon magassarkút. Ez senkit nem zavart. Viszont ha egy férfi igényli, hogy a párja ne bakancsban menjen moziba, azt szétszeditek, hogy felszines, meg stb...

Hogy van ez csajok? Kettős a mérce?

2016. jan. 13. 20:24
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Mindkét esetben a férfi beleszól a párja öltözködésébe. Ez miért csak az egyik esetben baj?
2016. jan. 13. 20:30
 2/31 anonim ***** válasza:
94%

Ne általánosíts, engem zavar, hogyha bárki is beleszól az öltözködésembe. Nem tűröm el a páromtól sem. Ha nem akarok magassarkút hordani, akkor nem fogok. Az én lábam.Ha bakancsban akarok moziba menni, akkor abban fogok. Nekem az tetszik, nekem az kényelmes. Magamnak akarok elsősorban tetszeni.

Viszont abba se szóljon bele, hogyha fel akarom venni. Nyilván tanácsot elfogadok, pl. "szívem, a Mecsekbe megyünk tűrázni, nem hiszem, hogy 10 centis magassakrkúban jól fogod érezni magad".. Ha igaza van, meg is fogadom.

De azért mert valakinek tetszik/nem tetszik a magassarkú, nem fogom viselni.

Még szerencse, hogy a páromnak és nekem is több eszem van, mnthogy ilyen gyerekes hülyeségeken veszekedjünk.

2016. jan. 13. 20:40
 3/31 A kérdező kommentje:

Értem. Tehát itt is mindkét esetben elküldöd a férfit a csodába, aki így vagy úgy, beleszól ebbe a kérdésbe.

Ha így van, akkor az elmebeteget miért nem küldted el? (mivel rajtam kívül SENKI nem küldte el)

2016. jan. 13. 20:49
 4/31 anonim ***** válasza:
92%

Köszi a lepontozást.. Nem lehetsz túl intelligens, ha szerinted azért nem hasznos a válaszom, mert nem támasztom alá az álláspontodat a GONOSZ nőkről..

Nem "küldöm el a csodába", de azt hiszem jogom van a saját testemen, a saját pénzemből vett ruhákat úgy és akkor hordani, amikor akarom. Nem vagyok senkinek se a tulajdona, hogy ő kiadja nekem parancsba, hogy magassarkút fogok viselni/nem viselhetek magassarkút.

Amúgy nem tudom miről beszélsz. Kinek kellett volna beszólnom?

2016. jan. 13. 20:57
 5/31 A kérdező kommentje:
Illetve azt miért nem mondhatja a párod, hogy a rajtad lévő nadrághoz/szoknyához szerinte mennyivel csinosabb lenne egy magassarkú? Rá miért nem beszélhet, csak le?
2016. jan. 13. 20:58
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatja! Egy szóval sem mondtam, hogy nem adhat tanácsot. De nem mindegy, hogy valaki IGÉNYLI (vagyis elvárja) vagy pedig kedvesen, jó szándékból megjegyzi, hogy jobban illene egy magassarkú a ruhámhoz.

Illetve az sem mindegy, hogy megsértődik-e, ha nem fogadom meg a tanácsát.

2016. jan. 13. 21:02
 7/31 A kérdező kommentje:
És nem pontoztalak le. Nálam elv, hogy ha kérdezek, nem minősítem a válaszokat sem így, sem úgy. Szóval tévedsz. A véleményem megvan rólad, de azt megtartom magamnak. Csak a válaszok érdekelnek.
2016. jan. 13. 21:02
 8/31 anonim ***** válasza:
7%

nem kell nagy következtetéseket levonni ennek az oldalnak a válaszolóiból.

általában a tizenévesek nyavalyognak el a magassarkú, ezt itt az oldalon és a való életben is tapasztalom.

a legtöbb ilyen tini általában siránkozik a smink, magassarkú, leggings stb miatt.

a tini fiúk még nem annyira érettek és inkább a férfiasabb csajokat részesítik előnyben, és a tini lányok ehhez mérten maguk is szeretnek kissé lazábbak, igénytelenebb, nőietlenek lenni.

25 éves korra kifejlődik már a a megfelelő ízlés és az igényesség iránti vágy mindkét nemben. persze előfordul h valaki igénytelen marad továbbra is

26/F

2016. jan. 13. 21:17
 9/31 anonim ***** válasza:
mert hány válasz érkezett arra, amiből arra következtettél hogy mindenki így gondolkozik, kivéve téged? én pl nem láttam ilyen kérdést, szóval azért nem küldtem el a p*icsába.
2016. jan. 13. 21:25
 10/31 Sunshinedoll ***** válasza:
83%
Mindkettő gáz.
2016. jan. 13. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!