Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha elegánsabban öltözködök...

Gáz ha elegánsabban öltözködök fiatalon?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. Nem öltönyre gondolok, csak valami sima trendi(?) ing, jó cipővel és nadrággal.

Mennyire jönne ez be a lányoknak mellékesen? :D

2016. jan. 10. 02:03
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
lol
2016. jan. 10. 03:49
 2/7 anonim válasza:

A mai "lányoknak" a díszb*zik jönnek be sajnos. :/

Hány éves vagy? Illik hozzád?

2016. jan. 10. 04:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, ha egy fiún ing van. Nem gáz, sőt..

A mai lányok átlaga pedig tudod milyen "fiúkra" buknak.

2016. jan. 10. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hol. A mucsaröcsöge-alsói szakmunkásképzőben elég gáz, normális gimiben szerintem nem. De nyilván attól is függ hogy amúgy hogy nézel ki, ha nem annyira jól, akkor ilyen ruhában szürke egérke leszel.
2016. jan. 10. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
"De nyilván attól is függ hogy amúgy hogy nézel ki, ha nem annyira jól, akkor ilyen ruhában szürke egérke leszel." ezt kifejtenéd bővebben?
2016. jan. 10. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha valaki csúnya, akkor a kevésbé divatos öltözékben elég kívülálló lesz, akire a csajok rá se bagóznak, és barátkozni is legfeljebb hozzá hasonlókkal tud.
2016. jan. 10. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
ez igaz, de ha elegánsan öltözködik azzal szerintem kompenzálja a csúnyaságát és épphogy kitűnik, nem?
2016. jan. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!