Szerintetek gáz, ha "túrázósan" öltözködök?
Ha kiadom a pénzt valamire, szeretem ha az minőségi és tartós. Ráadásul nagyon szeretek túrázni. Szóval "2 legyet egy csapásra" alapon inkább veszek túraruházatot s abban járkálok városban, egyetemen is (kivétel persze a cipő, mert nem veszek fel egy magasszárú túrabakancsot az aszfaltra). Szóval túranadrág (Quechua), polár általában. Ami tényleg kényelmes és melegen is tart. Szerintetek gáz az ilyen öltözködés a hétköznapokban? Nagyon fura?
20/F
Az én öltözködési stílusom is hasonló, csak sokszor bakancsban vagyok. (...De sötét felsőt veszek a "terepzöld" nadrághoz, bár néha egyeznek a színek. Illetve, mostanság gyakran a felvett nadrágom is fekete.)
Nincs ezzel semmi baj.
22/f
Ezekért megéri kiadni a pénzt.
Az a gáz, ha valaki 500ezret fizet egy divatkabátért, csak azért, hogy egy drága, menő dizájnerdarabban nyomulhasson.
Túranadrág mondjuk lehet a mindennapi viselethez túl bő.
Egyébként strapabíró darabok, nem lógsz vele ki egyáltalán a közegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!