Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nagyon nagy baj...

Szerintetek nagyon nagy baj hogy kicsit fiusan öltözködök?

Figyelt kérdés
Nem hordok szoknyát, mindig pulcsiba vagyok sose hordok félcipőket, mindig cofba van a hajam. Ez nagyon nagy baj?

2015. febr. 7. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem baj. Ha jól értem, akkor "sportosan" öltözöl.

Szerintem nem lenne unalmas, ha mindenki ugyanúgy nézne ki?

[link]

2015. febr. 7. 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
*Szerinted
2015. febr. 7. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem baj:)
2015. febr. 7. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj. Ha neked baj akkor baj.
2015. febr. 7. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, kicsit off, de hogyhogy nem hordasz félcipőt? Mármint félcipőt fiúk, férfiak is hordanak, ez önmagában nem mond semmit...
2015. febr. 7. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

De igen is baj!!

Egy lanynal ugyan ugy gond mint egy fiunal a lanyos oltozkodes!

Bar tudom az itt szereploknel csak a fiuk vannak a celkeresztben...

2015. febr. 7. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján ez nem fiús, csak egyszerű és/vagy sportos. Gondolom, nem fiúfarmert hordasz...

A félcipők alatt szerintem az ilyen magassarkú kiscipőket érti a kérdező. Pl. a CCC honlapján a "Félcipő" kategóriában van az összes ilyesmi. Ami nem tűsarkú, de nem is balerina.

2015. febr. 7. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha te így érzed jól magad, a leírtakban nincs semmi megbotránkoztató, amit nem kéne hordanod.

Btw. én se hordok szoknyát csak alkalomra, és inkább lazábban, sportosabban öltözködöm, de nekem ez így pont megfelelõ és bármi hihetetlen, a párom se hiszi azt, hogy egy férfivel van.. :))

2015. febr. 7. 20:48
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem alapjáraton nő legyen nő, a férfi legyen férfi. Nem baj ha egy nő tud sportosan öltözködni, mert megvan annak is a helye. Azonban szerintem minden nőnek kell egy csinos női oldal... ha valaki mindig pulcsiban van az inkább slampos mint sportos. Én sportosan elegáns illetve a nőies öltözködés híve vagyok
2015. febr. 7. 23:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én szememben bizonyos fokig még vonzó is. Persze van azért egy határ, de az például kifejezetten bejön, ha egy lány uniszex/férfipólót, férfiinget visel, pláne ha egy kicsit bő méretűek rá és kissé lógnak rajta.

Szóval nálam szerintem nyerő lennél :D

2016. máj. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!