Szerintetek nagyon nagy baj hogy kicsit fiusan öltözködök?
Nem baj. Ha jól értem, akkor "sportosan" öltözöl.
Szerintem nem lenne unalmas, ha mindenki ugyanúgy nézne ki?
De igen is baj!!
Egy lanynal ugyan ugy gond mint egy fiunal a lanyos oltozkodes!
Bar tudom az itt szereploknel csak a fiuk vannak a celkeresztben...
A leírtak alapján ez nem fiús, csak egyszerű és/vagy sportos. Gondolom, nem fiúfarmert hordasz...
A félcipők alatt szerintem az ilyen magassarkú kiscipőket érti a kérdező. Pl. a CCC honlapján a "Félcipő" kategóriában van az összes ilyesmi. Ami nem tűsarkú, de nem is balerina.
Nem baj, ha te így érzed jól magad, a leírtakban nincs semmi megbotránkoztató, amit nem kéne hordanod.
Btw. én se hordok szoknyát csak alkalomra, és inkább lazábban, sportosabban öltözködöm, de nekem ez így pont megfelelõ és bármi hihetetlen, a párom se hiszi azt, hogy egy férfivel van.. :))
Az én szememben bizonyos fokig még vonzó is. Persze van azért egy határ, de az például kifejezetten bejön, ha egy lány uniszex/férfipólót, férfiinget visel, pláne ha egy kicsit bő méretűek rá és kissé lógnak rajta.
Szóval nálam szerintem nyerő lennél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!