Milyen ha egy 16 éves lány szürke Vans (kicsit fiús) iskolatáskát hord? Ciki hogy nem ritiküllel járok suliba hanem kényelmesebb táskával?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 17:17
2/5 anonim válasza:
Miért lenne ciki?! :)
Ha neked az tetszik,természetesen hordd azt :D
3/5 anonim válasza:
Nem ciki, nekem is olyan van, sőt több osztálytársamnak is. Azok a ritikülök nem iskolába valóak, amelyik lánynak olyan van mind hisztizik hogy nehéz vinni meg szétszakadnak. Oké hogy trendi, nekem is volt jó erős de egyszer csak 2 hónap után szétszakadt.
4/5 anonim válasza:
Én egyetemre is kényelmesebb táskát hordok, sőt munkába is olyat fogok. Az ok egyszerű: a ridikülbe nem férek el, meg nem is tetszenek.
5/5 anonim válasza:
En meg a felesegem levetett ridikuljebe!
Az olyan kecses,nem az a batar mint a ferfi taskak!
Gondolom ez se gaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!