Mit tegyek, ha minden lány lenézően néz rám a suliban, mert én a vintage stílust szeretem, es úgy öltözködök? Mindegyik lány elég flegma.
1. Talán nem az öltözködési stílusod tehet erről.
2. Sztereotípiákon lovagolnak, ergo nagyképű, tudálékos, ki-ha-én-nem embernek tartanak.
3. Próbáld meg leszarni és azt üzenni nekik a testtartásoddal/viselkedéseddel, te ezt szereted, élvezed az ilyen stílust, de nem a stílus visel téged, hanem Te azt. Próbáld megmutatni nekik, milyen csúnya dolog külsőről ítélni.
Szió
Ne foglalkozz velük, majd találsz olyanokat, akik elfogadnak. Amúgy a stílusod te vagy, ne változtass rajta mások miatt, rosszul fogod magad érezni a "menőbb" ruhákban.
U.i.: Én is imádom a vintaget!
16/L
Ne hidd azt, hogy mindenki veled foglalkozik.
1. ez a stílus elég népszerű, közkedvelt
2. az osztályomba is van egy lány aki folyton azt hiszi hogy kinézik, pedig a kutya se foglalkozik vele, ugyan úgy öltözködik ő is
3. épp most általánosítottál
Mit vársz, bogaram, szidjuk őket mikor nincs igazad?
Hát őszintén, én még nem láttam olyat, hogy valakivel kollektíven csak és kizárólag az öltözködési stílusa miatt viselkednének így.
Olyat már igen, hogy a jellemével voltak komoly gondok a hercegnőcskének, csak ezt képtelen volt belátni és ráfogta, hogy azért van így, mert ő egy egyedi hópihe.
Ahelyett, hogy a "marha egyedi" külsőddel foglalkozol, kicsit a belsődet is építsd. Egy alapos önvizsgálat nem fog ártani, legyél magaddal kemény és kegyetlen. Utána sem fog mindenki szeretni, de legalább néhány emberrel kiépíthetsz jó viszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!