Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj hogyha nem követek semmily...

Baj hogyha nem követek semmilyen divatot és stílust?

Figyelt kérdés
Mindenki akar valahová tartozni, vannak rockerek, hip hopposok, bad boy stílusúak, emok, gothok, skinheadek, punkok, retrosok stb., ez miért ennyire fontos?Miért kell egy ilyen csoporthoz tartozni mindenkinek?Miért csinálják ezt?Én pl. egy ilyen csoporthoz sem tartozom, zeneileg pedig sok mindent szeretek, szinte az összes műfajt de nem szeretek így öltözködni, ez miatt lenézhetnek az ilyen "stílusos" emberek?Ízlésesen öltözködöm tehát nem össze nem illő ruhákban, pl egy farmer, egy póló meg egy pár cipő, ezekből olyan ami nekem épp megtetszik és megveszem.
2010. márc. 24. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
én is így vagyok. tojok a trendekre. nincs ezzel semmi baj. 20/L
2010. márc. 24. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Már miért állnál be a sorba a sok hülye után? Ez semmi más csak majomkodás. Majom szokott utánozni. Minden stílusú zenéből van jó meg van hitvány sz@r is. Ha "hip-hopper" vagy akkor értelemszerűen a sz@rt is szeretned kell? Folyamatosan hülyíti a szórakoztatóipar a népet, azért ilyenek.
2010. márc. 24. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem csinálok magaml bohócot.Szeretem pl.AC/DC-t de mégsem veszek fel olyan pólót amin XXL-es betűkkel van odaírva.Semmi értelme ennek.senkinek sincs köze ahhoz,hogy ki mit hallgat vagy áldepressziós-e vagy sem...szánalom az összesilyen.
2010. márc. 24. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem baj, sőőőt...inkább az a gáz,mikor jönnek ilyen "divatrockerek" ...az undorító számomra, főleg mikor 1hónap múlva meg már hirtelen skates-ek lesznek...

Én úgy öltözöm,ahogy nekem tetszik, nem majmolok senkit, ha tetszik egy ruha/cipő vagy bármi,akkor megveszem - ha divatos, ha nem. Nem mondom,hogy nincs egy divatos cuccom, mert ha épp a "divatos" tetszik meg és jól áll rajtam,akkor azt veszem meg.

Szerintem mindenkinek saját magához mérten kéne öltözni, nem ahhoz,hogy mi a menő, mit hord a sok birka.

2010. márc. 24. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:

én leginkább autózom, de mostanában volt az h metróra szálltam hosszú idő óta. csakúgy figyeltem a sok tinit, amit paszírozta bele magát a csőgatyába, meg a latex cicanaciba....nemis kell mondanom h rengeteg kiscsaj egyenesen nevetséges volt, mert sokaknak nincsen meg ehhez az alakjuk, de azért ők belepréselik magukat és azthiszik h most jólnéznek ki, mert nekik is van egy cső vagy cicanacijuk...én jókat mosolyogtam az alatt a pár megálló alatt...

én aztmondom h nemkell követni a divatot, mindenki hordjon olyan ruhákat amilyenekben jólérzi magát....tudo, tudom...a sok tizenéves meg a cica és csőnaciban érzi jól magát, de ez csak idézőjeles érzi jól magát, mert csak azért éezi benne jól magát, mer ez a divat és ha rajta is ez van, akkor ettől ő jólérzi magát. de majdha kimegy a divatból, és visszanézik magukat azokon a képeken, sztem jópáran szarrá röhögik majd magukat, h hogy nézhettek így ki.

2010. márc. 25. 00:17
 6/6 anonim ***** válasza:

az ilyesminek inkább csapatépítés a célja..én sokat járok rockerek közé,meg gothok,meg darkok közé,és köztük is van aki a nem úgy kinéző emberkéket lenézik,sztem ez szörnyű..én sem tartozom egyik stílusba sem,az emberek mégis mindenhová be akarnak sorolni.van mindenféle ruhám,extrémen öltözködöm,ami nekem tetszik,felveszem,nem érdekel milyen stílus..ha koponyás pulcsi van rajtam ezt kérdik:emós vagy?Ha necc kesztyű,akkor azt kérdik,goth vagy?

ha acélbetétes akkor meg ha cigány,azt hiszi a szerencsétlen,hogy valami szkinderer lány vagyok,ha más,akkor egyből lerockerez..hiába mondom,hogy nem vagyok semmi,nem értik..miért?kategóriákba kell skatulyáznom magam,hogy legyek valaki??Ezek mellett rapp-et hallgatok,és punkzenét is,sőtt,rockn'roll-t,meg mindenfélét..néha még cigányzenét is..meg régi magyar zenéket,Kovács Katit,meg ilyeneket..akkor mit kéne hordanom,ha zene szerint kéne öltöznöm?! :DDD

oldalzsebes gatyák,extra nagy trapézos farmerek,női tapadós pólók,bakancs,sportcipő,lila cuccok,neccharisnya,kínai tradicionális ruha,bőrnadrág,kötött pulcsi,deszkás cipők,magasszárú csizmák,saru,tornacipő,kockás szoknya,szegecses cuccok,vagy nagy lila metálos gyöngyök,meg mindenféle színű haj,vagy csak épp fekete,ilyen vagyok..szeretem a színes lencsés kocka üvegű napszemcsiket(amit már alig kapni)szakadt farmert,motoros puma jacky-t,bőrkabátot,szőrös kapucnis fekete tollkabátot,a csillámport,meg mindíg ami épp a hangulatomhoz illik..kedvenc színeim a fekete,fehér,lila,pink neonzöld,szürke,kék,méregzöld,meg ilyenek..lehet kificamodott az ízlésem,de ez vagyok én,magam vágom a hajamat,én is festem,erősen sminkelem magam,amitől meg azt mondják én goth vagyok,de egy gothot sem láttam még rózsaszínű neccfelsőben ezüst trapézgatyával..hát valaki mondjha meg,hová soroljam magam?? :DDD

Maradok simán extrém stílusú..nem kell beskatulyázni..különben ha rocker lennék,mindenki leszólna,hogy egy rocker miért vesz fel pinket,főleg hogy miért csillámporozik,ha vidám kedve van..sztem mégegy ilyen izé stílust mint az enyém,ritkán látni.. :DDD

te se aggódj..nem kell skatulyázni senkit sem..

2010. márc. 25. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!