Az ilyen felsőt izom nélkül nem lehet felhúzni?
Figyelt kérdés
kaptam egy ilyet karácsonyra, viszont nem tudom hova tenni, mert rajtam aztán nincs egy kiló izom se, viszont egyébként jól áll, nem fezsül rám teljesen, nem izompólóként "funkcionál" na de kérdés, hogy ennek muszáj rátapadni a nagy izmokra?2015. dec. 28. 20:40
3/9 anonim válasza:
nem árt ha van izom is :$ én szeretem ha egy fiún feszül a felső :3
4/9 anonim válasza:
Ezt már egyszer beraktad ide, hogy szabad-e alá pólót venni. Most reklámozod milyen drága vackot kaptál, amit nincs kedved hordani, mert nem áll jól vagy mi?
5/9 A kérdező kommentje:
nem
2015. dec. 28. 21:03
6/9 anonim válasza:
Ahogy nézem ez egy sportfelső. Oda meg tökmindegy. De nem hiszem hogy feltétlenül feszülnie kéne, ahogy a ruhák nagy része sem feszül. A kigyúrt fickókon is inkább azért mert más arányaik vannak mint egy mezei halandónak.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem kell feszülnie, alapbol szinte semminek kell feszülnie, kivéve az ujjatlan pólót, ahhoz kell egy bizonyos mennyiségű izom hogy ne nézzen ki nevetségesen
8/9 anonim válasza:
Szerintem se kene feszulnie. De lehet h egy utalas volt h szedj fol magadra egy kis izmot. :-D
9/9 anonim válasza:
Mivel elég skinni a szabás nem árt ha legalább tapad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!