Nektek is van olyan ruhadarabotok, ami annyira drága, értékes számotokra, hogy alig meritek felhúzni, meg "féltitek"?
Figyelt kérdés
nekem egy ralph lauren perui pamut felsőm van ilyen, félek hogy a mosástól rosszabb lesz a minősége meg ilyesmi :D2015. dec. 23. 13:16
1/8 anonim válasza:
Nekem volt egy nyári fehér maxi ruhám,ami noha nem volt értékes annyira,viszont számomra az volt,hisz nagyon sokáig kerestem,amire ráleltem. Pont olyan volt,amilyet szerettem volna. :) Egyszer hordtam nyáron,mert tartogattam. Aztán az idei nyáron fel akartam venni,és szembesültem vele,hogy biza-biza már alig takarja a melleimet. Kinőttem. :( Azóta megváltozott bennem ez a tartogatósdi,és egy csomó imádott ruhámat elkezdtem hordani. :)
2/8 anonim válasza:
Nem tudom miért venne valaki egy "használati tárgyat" azért hogy féltse és ne használja, de nem vagyunk egyformák.
3/8 A kérdező kommentje:
mer tán ezt kaptam, és ha én megvenném 30 ezerbe kerülne minimum :) ezért féltem betegesen :D
2015. dec. 23. 13:49
4/8 A kérdező kommentje:
*mert én
2015. dec. 23. 15:18
5/8 Sunshinedoll válasza:
Persze, egyszer vettem egy Burberry kabátot, és alig hordtam, mert féltettem. Aztán rájöttem, hogy semmi értelme a kabátomnak, ha nem hordom. Persze, így is féltem, de megfogadtam, hogy nem várok speciális alkalmakra, a halálos ágyamon biztos bánnám, hogy nem volt rajtam többször az a kabát, mert mindig csak halogattam.
A mosástól én is minden cuccomat féltem, mosd kézzel, vagy vidd tisztítóba.
6/8 anonim válasza:
Nincs kifejezett drága darabom, Mangóból + H&M-ből, néha Zarából öltözködöm. H&M-ben leárazásokon vettem egy kék és egy bordó blézert, ezeket semmi pénzért nem adnám tovább és igen, féltem én is mosásnál, hogy valami befogja őket (amúgy a bordó eléggé ereszt :D). De amúgy nem sok értelme lenne megvenni, ha nem merném felhúzni az adott ruhadarabot. Azért vettem meg & azért hordom, mert jól néz ki.
7/8 A kérdező kommentje:
igen, én is várok ilyen speciális alkalmakra :D most a szilveszter ilyen
2015. dec. 23. 16:50
8/8 anonim válasza:
Nem, en minden ruhát úgy veszek hogy hordom is. Akkor is ha drága, vagy márkás volt. Ellenben van egy gyémántgyurum, amit ritkán hordok, mert féltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!