Üdv kérdésem: Ha minden nap húzódzkodom, most max ha nagyon küzdök akkor is csupán 10x tudom magam felhúzni de 8-at azért biztosan. Azt akarom hogy ez a szám felmenjen 20-30ra menyi idő alatt sikerülne? /naponta 8-at és hetente növelném?
A fönt látható első mondatban a húzódzkodom az--- húzodzkodnék mert ilyet nem enged a kérdésben
És még egy kérdés ezz látszana is rajtam?
UI. válaszok kösz és felpontozok mindenkit
Elérheted, ha szerencséd van.Nem kell felpontozni!
Szívesen!
Látszani nem fog!!! De a számot elérheted. Amikor 16 éves voltam, asszem 28 volt a legtöbb, 65 kg voltam.
Most 92 vagyok, talán meg tudnék csinálni 10-et, viszont sokkal jobban nézek ki az akkori énemnél. :)
szia
fontos, hogy ne minden nap csináld, csak minden másnap. 48 óra kell az izmok teljes regenerálódásához.
sok szerencsét!
A regenerálódás tényleg fontos, viszont így egy héten max. 3 napon tolhatod. Akkor viszont túl gyors a hetente emelés. Csináld több sorozatban, pl:
3x tolod egy nap, először közepes mennyiség (szinthez mérten), másodikra viszonylag kevés, harmadikra pedig megszakadásig. Fontos, hogy ne csalj, és látható fejlődés várható max. 2 hónap alatt. Mondjuk kéthetente növeld.
Ja és rövid (egy-két perc) pihenő!
10:03 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!