Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék venni egy legginget...

Szeretnék venni egy legginget nadrágom alá. Srác vagyok de fázós. Női méretből melyik lenne nekem jó? 32-34 es nadrágot viselek.

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 22:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Te szerencsétlen ne legginget vegyél hanem férfi jéger alsót. Mekkora idióták vannak. :D
2015. dec. 17. 22:36
 2/16 A kérdező kommentje:
lepontoztalak, mert semmi értelme nem volt a válaszodnak.
2015. dec. 17. 22:49
 3/16 elwera ***** válasza:
XXL
2015. dec. 17. 22:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Egy-két éve láttam férfi harisnyát(lidl).
2015. dec. 17. 22:59
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

L-XL

Én régebben mindig sport aláöltözőt (ez a jégeralsó más néven) vettem fel. Ezek kb 10 ezer Ftba kerültek. De egy ideje női leggingset veszek és rájöttem h pontosan ugyanolyan, igaz 2-3 ezer Ftba kerül csak. Akkor jöttem rá amikor a barátnőm rossz méretet rendelt magának és odaadta. Igazából semmi ciki nincs ebben, egy csomó férfi használ női arckrémet vagy hajlakkot ilyesmi, egy csomó nő hord férfi ruhát, akkor miért ne lehetne egy pamut gatyát felvenni.

2015. dec. 17. 23:00
 6/16 A kérdező kommentje:
utolsó! fején találtad a szöget! pontosan emiatt akarok leggings et venni. :) nem akarok 10 ezret kiadni....
2015. dec. 17. 23:06
 7/16 anonim ***** válasza:

teljesen igazad van, minek fáznál? brrrrr...

olyan boltban kéne venned, ahol fiú cuccok is vannak és fel tudod próbálni.. szerintem tuti kell min. xl-es, mert ugye lány méret vagy a nagy kék sportboltban aláöltözet?

2015. dec. 18. 00:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is a próbát javaslom neked. Én is hordtam egy időben női pamut leggingset, de aztán áttértem a vastag nejlon harisnyára, ami sokkal komfortosabb nekem, mert ha fűtött helyen vagyok, akkor sem izzadok bele, mint a pamutba. :) Amúgy amíg leggingseket hordtam S méretűek voltak a jók nekem, de én 28-as nadrágokat hordok.
2015. dec. 18. 03:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Első találat 3.000 forint kb a férfi jéger és ettől is biztos van olcsóbb...

[link]

2015. dec. 18. 08:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Én is leggingseket hordok bőr-latexhatásút, kényelmes és jól véd, főleg ha még bélelt is, de nadrág alatt nem fontos, hogy bélelt legyen. Szerintem 36-os jó lenne, M-L méretűt.
2015. dec. 18. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!