Ti megvennétek ezt a legginget/cicanacit?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vásároltam egy bohókás,nagyon színes legginget és eladásra kerülne,de ti ilyet felvennétek? [link] 2014. ápr. 8. 15:25
1/11 anonim válasza:
simán! :) 28 éves vagyok, de még így is
2/11 anonim válasza:
Igen, de csak tunikával hordanám.:)
4/11 anonim válasza:
Én csak biciklizni, vagy a barátomhoz, vagy kirándulni venném fel, hétköznapra nem, mert túl mintás meg színes.
5/11 anonim válasza:
Nekem túl mintás, nem venném fel.
6/11 anonim válasza:
"simán! :) 28 éves vagyok,"
Az ízlésficam nem függ a kortól. Köszönöm, hogy megmutattad ezt. Letettem arról, hogy a mai tömeglányokból egyszer értelmes ember lesz...
19/f
8/11 anonim válasza:
Bár belül egy nagy gyerek vagyok, de tuti nem venném fel!
23/L
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)) én is meggondoltam magam mivel ez nem én vagyok... :D és igen, tömegcikk, de ha valakinek csak erre vagy hasonlóra van pénze ne vesse meg a másikat..csak akkor ha tényleg tehetős még is ugyan abba jár mint a többi 100 lány :D
2014. ápr. 12. 16:12
10/11 anonim válasza:
Eddig nem tudtam, hogy akik nem pénzeszsákok, azok ízléstelenül öltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!