Hogy hivják az ilyen stilusu lányokat?
Figyelt kérdés
Van piercingjük,tetkojuk ,laza az öltözködésük2010. márc. 21. 16:40
1/7 anonim válasza:
ez szerintem valami keverék vagy egyéni..nincs stílushoz kötve.
2/7 anonim válasza:
hát ezzel sokat mondtál : DD képet nem raknál esetleg?
3/7 anonim válasza:
Bárhogyan hívhatják: Nóri, Sári, Béla....
5/7 anonim válasza:
Nekem van piercingem, tetoválásom( nem ribancrendszám és nem kínai jel baromságok...), lazán öltözködöm( már ha a sima, fekete atlétát, deszkás cipőt, sima rövidnadrágot, háromnegyedes nadrágot annak lehet nevezni), 23 éves lány vagyok és kinőttem magam abból, hogy bármilyen "stílushoz" soroljam magam. Ilyen vagyok és kész. De egyedit sem mondok, mivel rohadt sok lánynak van piercingje, meg tetoválása.
Mikor megkérdezik, hogy mi vagyok, mi a stílusom, Én azt mondom, hogy : ember...
6/7 anonim válasza:
a deszkás cipőt 23 évesen gáznak nevezném...
7/7 anonim válasza:
20:22 Már megbocsáss,de miért lenne gáz 23 évesen a deszkás cipő??hmm??A huszonévesek szerinted már vének hogy nem hordhatnak a stílusukhoz megfelelő cipőt?Én 22 vaok és nekem is van,jól érzem magam benne!Múltkor egy 60 éves nénin is ilyet láttam,az azért már tényleg kicsit furának nevezhető,de ha ő ebben érzi jól magát akkor miért ne!Meg pierceresen is láttam meg hírességeken is akik már a 30-at tapossák,még sorolhatnám....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!